Theater- en filmtips
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

Een middag of avond naar het theater of lekker naar de film? Wij geven je graag een aantal tips!

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

Vr 11 oktober | 20.00 uur

Muziek

The Choir of Man

The Choir of Man, negen multigetalenteerde hunks, brengt het gezelligste theaterconcert ooit. Voor het eerst is het koor in Nederland en natuurlijk komen de mannen ook naar Tiel! Het podium is omgetoverd tot een kroeg, waar stomende choreografieën en krachtige percussie worden gecombineerd met sublieme samenzang. Er is voor ieder wat wils: van funk en rock tot pop en musical, met nummers van onder meer Adele, Queen, Katy Perry en Avicii. Na deze feelgoodshow loop je gegarandeerd met een dikke grijns naar buiten.

Do 23 januari | 20.00 uur

Dans

Isabelle Beernaert

Laat Me

Isabelle vraagt zich af hoe het komt dat het een je diep raakt en het ander je koud laat. Bezieling en eigenheid lijken de toverwoorden, die steeds minder luid klinken in de huidige maatschappij van prestatie en presentatie.“Laat me m’n eigen gang maar gaan”, zong Ramses Shaffy al. Behalve door Shaffy laat Isabelle zich in deze choreografie inspireren door andere grootmeesters van het Nederlandse chanson en wordt er gedanst op hun bezielende muziek.

Wo 12 & do 13 februari | 20.00 uur

Musical

Kinky Boots

Vajèn van den Bosch e.a.

De musical Kinky Boots vertelt het verhaal van twee mensen die ogenschijnlijk niet veel met elkaar gemeen hebben. Charlie erft de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan kruist zijn pad met de als bokser opgevoede Simon, die het liefst door het leven gaat als de flamboyante Lola. Samen storten ze zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn.

Vlaams toptoneel

Bij een 50-jarig jubileum horen parels van voorstellingen! Het gros van ons programma komt uit Nederland, maar ook in Vlaanderen worden geweldige voorstellingen gemaakt. Dit seizoen zijn er maar liefst vier toneelstukken te zien uit België. Allemaal gezien door Ruud van Zuilen (directeur en hoofd programmering) en alle vier door hem van harte aanbevolen.

Do 12 maart | 20.00 uur

Toneel / Cabaret

Het Huis van Asporaat

Judeska in een nieuwe klucht

Vorig seizoen stond Jandino Asporaat voor een uitverkochte Grote Zaal in Tiel en werden de lachspieren op de proef gesteld met Judeska in de TBS-kliniek. Het werd een feest dat schreeuwt om een vervolg. Dus komt de populaire cabaretier terug met een splinternieuwe klucht met opnieuw Judeska in de hoofdrol. En reken maar dat Jandino je gaat geven waarvoor je komt: een spervuur aan grappen!

Za 21 maart | 20.00 uur

Cabaret

Lenette van Dongen

Paradijskleier

Lenette van Dongen is terug in de Agnietenhof met een cabaretprogramma! Zit je uitgeput op de bank gevangen tussen droom en werkelijkheid en weet je het allemaal even niet meer? In Paradijskleier fileert Lenette op hilarische wijze jouw dromen en laat je weer verliefd worden op je eigen werkelijkheid. Saai is het nieuwe spannend. Vandaag is haar lievelingsdag. En ook die van jou.