12 t/m 23 sep
Fruitcorso

Van 12 t/m 23 september staat Tiel weer in het teken van het Fruitcorso! De mooiste mozaïeken worden neergelegd en op zaterdag 21 september rijden er weer prachtige wagens door de stad.

Wist je dat...

...de musical De Nacht van Flipje van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof ook meerijdt in de stoet?

Informatie Punt


HIP

Er ligt weer een mooie nieuwe verzameling in het HIP! Met het Fruitcorso en Appelpop in het vooruitzicht is het thema ‘Fruit’. Met voorwerpen en foto’s uit de collecties van Regionaal Archief Rivierenland en het Flipje museum.

TIP

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!