CURSUSSEN

Het schooljaar is weer begonnen en je kunt je nog steeds inschrijven voor zo'n 150 cursussen. Sterker nog, bij de meeste cursussen kun je ook tussentijds instromen of een proefles volgen. Dan weet je zeker dat de les bij je past.

Uitgelicht

Rap

Je kunt rappen in Zinder! En als je het nog niet supergoed kan, dan kun je het natuurlijk leren. Vanaf 26 september van 19.45 - 20.45 uur kun je de basiscursus RAP volgen en vanaf 7 november starten we met een verdiepingscursus.

Peuteratelier

Samen met je peuter aan de gang met lijm, papier, verf en andere materialen!

Audities Dansgroepen

Op zaterdag 7 september van 14.00 tot 15.00 uur (na de Open Dag) vinden de audities plaats van de dansgroepen ZinderKinderDans, ZinderDans II, ZinderDans III en Urban Dance Crew. Meedoen? Stuur een e-mail naar dans@cultuurbedrijftiel.nl voor meer informatie en aanmelden.

Atelier 2D

Bij Atelier 2D leren kinderen van 6-9 jaar tekenen en schilderen. Ze werken met verschillende materialen. In bovenstaande afbeelding schilderen we bijv. op karton!

UrbanDanceCrew

Vanaf september hebben we een echte UrbanDanceCrew! Docent Elias gaat met de dansers choreo’s maken en daarmee op allerlei plekken optreden… In september mag je komen proefdraaien.


Tip: als je deze cursus volgt mag je de hiphoples op donderdag voor de helft van de prijs volgen.

Atelier 3D

Als kunstenmaker ga je zelf aan de slag: boetseren, timmeren, beeldhouwen; noem maar op. Je leert verschillende technieken en werken met allerlei materialen en gereedschappen. Je maakt beelden van klei, hout of speksteen en kijkt wat je mooi en wat je leuk vindt. Elke middag een spannend en boeiend avontuur.

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram