Agenda

Za. 29 september


Wild Romance

The Wild Romance springt moeiteloos en met veel energie op de ‘Rock & Roll Train’ en vervolgens is er geen houden meer aan. De band gaat meteen vol in de muzikale aanval, speelt een repertoire met alle grote hits van eind jaren '70 en '80, veertig jaar geleden uitgebracht, met een hedendaagse energie die als een ongekende Herman Brood Hommage voorbij dendert.

Za. 13 oktober


Ladi Dadi + Extince

Het feest waar je de lekkerste dansbare hiphop- en R&B classics voorbij hoort komen, gedraaid door de beste DJ's uit de scene. Denk aan 'Jump Around', 'Me Myself and I' en 'This Is How We Do It'. Als special guest komt Extince langs om zijn grootste hits te droppen. Ladi Dadi, we like to party!

Za. 27 oktober


Postmen + Massi

In 2018 bestaat de Postmen sound twintig jaar en dat viert rapper, schrijver en producer Remon Stotijn met de release van zijn eerste studioalbum sinds zeven jaar: ‘The Setlist’.

Stotijn staat bekend om zijn karakteristieke sound, met aanstekelijke melodieën, originelebaslijnen en positieve energie. Het voorprogramma wordt verzorgd door rapper Massi.

Wild Romance - Never Be Clever

Za. 10 november


80's Verantwoord

Na een succesvolle eerste editie terug in Zinder: 80’s Verantwoord. Bij 80’s Verantwoord herontdek je dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en The Jam zijn terug op de dansvloer. DJ’s van de avond zijn de 7 Inch Twins, zij zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en soms een corny hitje.

Vr. 16 november


Open Podium

Na een succesvolle eerste editie geven we talent in de dop opnieuw de kans zich te presenteren voor een groter publiek. Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en kun je goed zingen, dansen of acteren? Meld je dan voor 1 november aan en wie weet treed jij binnenkort op in de Zinder Zaal! De kaartverkoop gaat binnenkort van start.

Vr. 23 november


Michelle David &

The Gospel Sessions

“World, get ready to be GOSPELIZED”! Dit jaar stond de soulvolle zangeres al op Pinkpop, North Sea Jazz én Appelpop. Vrijdag 23 november is dan eindelijk Zinder Podium aan de beurt. DJ Bas Voigt zorgt voor de afterparty.

Michelle David & The Gospel Sessions - Nobody

Za. 22 december


Qmusic Foute Party

Dit feest heeft eigenlijk geen introductie nodig. Dansen,

feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits

die eigenlijk best goed zijn: ‘Y-M-C-A!’, ‘No no no no

no!’, ‘Una paloma blanca’, ‘Sex on the beach’, ‘We

are the children of the night’... Confetti het publiek in,

handjes in de lucht en zingen maar! Al jarenlang is

de Foute Party een begrip in Nederland. 100% Fout!

100% Feest! En zo vlak voor de kerst worden ook de

foute kerstnummers niet overgeslagen.

Za. 26 januari


Zinder Undercover: The Fortunate Sons

'Proud Mary', 'Who’ll Stop The Rain', 'Bad Moon Rising', 'I Put A Spell On You'; het is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Hun muziek staat bij velen van ons als de soundtrack van de jaren ’60 en ‘70 in het geheugen gegrift.

Za. 9 februari


90's NOW

Are you ready to party like it’s 1999? 90s NOW, al meer dan 10 jaar de ultieme dubbeldikke hitshow over de jaren '90. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, alles komt voorbij! Haal die kleurrijke haarspeldjes maar vanonder het stof en dans als Ginger Spice of MC Hammer de nacht weg met oude vrienden en nieuwe bekenden. Hey ho, Let’s Go!

Volg Zinder Podium op: