Start nieuwe cursussen

September. De maand waarin we nagenieten van de zomer, maar ook weer volop aan de slag gaan met school, werk én leuke dingen doen in je vrije tijd. Daarom zijn we blij dat de cursussen van Zinder Educatie weer gaan starten én we organiseren op zondag 9 september een Open Dag.

Toneelspelen, dansen, zingen, musical, schilderen of tekenen

Je kunt je nog steeds aanmelden voor de leukste cursussen van Tiel! Van schilderen tot een instrument bespelen en van dansles tot toneelspelen en musicalles. We lichten een aantal cursussen voor je uit.

Complete Vocal Technique

Ben je op zoek naar een uitdaging op het gebied van zang? Wil je inzicht krijgen in je stem en nu eindelijk wel die hoge noot halen? Meld je dan aan voor Complete Vocal Technique! Je leert alles over je stem, ademsteun en klankkleur. Tijdens de Open Dag op 9 september kun je om 13.00 uur een workshop volgen en kijken of deze cursus bij je past.

HipHop

Vanaf september geeft nieuwe docent Elias Manuel hiphoples voor jongeren vanaf 12 jaar. Of je nu al eerder een hiphopcursus hebt gevolgd of deze lessen nieuw voor je zijn. Hiphop till you drop!

Atelier 3D

Je kunt bij Zinder Educatie maken wat je thuis niet kunt en je eigen fantasiewereld ontdekken. Je leert boetseren, beeldhouwen, timmeren en zagen met allerlei verschillende materialen. Elke middag wordt een spannend avontuur.

ProjectDansGroep

De ProjectDansGroep is er voor dansers die het heerlijk vinden om na tien repetities met een mooi stuk in een voorstelling te staan. Samen met de choreograaf creatief zijn en hard werken om het beste uit jezelf en het stuk te halen!

Garage Band

Wist je dat je muziek kunt maken met een iPad? Je kunt er eenvoudig te gekke geluiden, coole ritmes en fantastische sounds uithalen. In je eentje, of met een heel orkest van iPads. Je leert alle mogelijkheden kennen.

Keramiek Techniek

Wil je eens een keer potten draaien of de draad weer oppakken? Ga de uitdaging aan bij Keramiek Techniek!

In vijf lessen maak je kennis met de basis van draaien, maar ook meer ervaren draaiers kunnen bij Zinder Educatie terecht: zij krijgen begeleiding op maat.