5 redenen om de Open Dag te bezoeken

Op zondag 9 september vindt de Open Dag van Zinder Educatie plaats. Van 11.00 tot 14.00 uur ben je welkom op Rechtbankstraat 1 in Tiel. We geven je vijf supergoede redenen om te komen!

1. Open lessen

Bij een Open Dag horen natuurlijk open lessen. Je kunt op deze manier proeven hoe het is om de les te volgen. Denk aan theaterlessen voor kinderen en jongeren, Move voor jongens en tekenen & schilderen. Verder kun je meedoen aan de workshops ‘Muziek maken op je iPad met Garage Band’ en ‘Complete Vocal Techniques’.

2. Instrumenten uitproberen

De docenten van Zinder Educatie staan voor je klaar en laten je uitproberen hoe het voelt om een instrument te bespelen. Om 11.00 uur spelen de docenten een vertelconcert, waarbij verschillende instrumenten gebruikt worden.

3. Demonstraties

In alle disciplines worden demonstraties gegeven. Zo kun je een kijkje nemen bij de les tekenen & schilderen, gaan de cursisten met keramiek aan de slag, zie je dansers werken aan hun voorbereiding en kun je horen hoe instrumenten klinken en hoe je daarop speelt.

4. Optredens

Twee leerlingenbands, een vertelconcert door docenten, dans-, musical- en theatergroepen: er zijn superveel optredens tijdens de Open Dag! Wissel de optredens af met een open les of probeer een instrument.

5. Expositie

Heb je genoeg informatie ontvangen over Zinder Educatie of wil je even wat afwisseling? Neem dan een kijkje bij Zinder Expo. Daar staat alleen op zondag 9 september nog de expositie van Minno Baartmans. Om 14.00 uur wordt de expositie feestelijk afgesloten.

Bonusreden: Jij&Ik voor War Child

De EO organiseert opnieuw de tv-show Jij&Ik voor War Child. Zinder Educatie leerling Irisz van Dijk wil heel graag meedoen aan deze liveshow. Wat is er nu mooier dan samen zingen met je vader? En je tegelijkertijd ook nog eens inzetten voor War Child? Twee vliegen in één klap als je het ons vraagt. Om in de liveshow te komen kijkt de jury je zangtalent, motivatie en spontaniteit. Als laatste wordt er gekeken naar het aantal views van het filmpje. Daar kun je Irisz en haar vader Peter bij helpen! Op zondag 9 september treden ze samen op in Zinder tijdens de Open Dag en op woensdagavond 21 november 2018 is Jij&Ik te zien op NPO1.

Wie is Irisz?

Al jaren neemt Irisz deel aan de musicalklas van Zinder Educatie. Het zijn dan ook docentes Inge de Peinder en Susanne Valberg die het zangtalent bij Irisz hebben ontdekt. Inge omschrijft haar als een bescheiden, betrouwbaar en gezagsgetrouw meisje, een echt multi-talent. “En daarbij komt dat Irisz erg mooi kan zingen en vol met leuke en creatieve ideeën zit”, vult Susanne aan.

Open Dag | 9 september
11.00 - 14.00 uur