Informatie Punt


Toeristisch Informatie Punt

Je ziet het goed! We hebben een heel nieuw Toeristisch Informatie Punt (TIP) in Zinder. Hier kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Kijk eens rustig rond of vraag bij de balie naar meer informatie.

Historisch Informatie Punt

Oktober is de Maand van de Geschiedenis met dit jaar als thema ‘Aan het werk’. De vitrinekast van Regionaal Archief Rivierenland en het Flipje & Streekmuseum is dan ook gevuld met oude stukken rond dit thema. Kom gerust een kijkje nemen!

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!

do 28 okt

Halloween Spooktocht

zo 7 nov

Doe op woensdagmiddag 27 oktober om 15.00 uur mee met de workshop Halloween maskers en hoedjes maken met docent Ninja Heevel. Dan loop je op donderdag 28 oktober op je mooist mee in de spooktocht!

Koopzondag in Tiel

Zinder geopend van 11.00 tot 15.00 uur

za 20 nov

Intocht Sinterklaas

zo 28 nov

Koopzondag in Tiel

Zinder geopend van 11.00 tot 15.00 uur