Week van de Opvoeding

Kinderboekenfestijn

Ukkiefestijn

Week van de Opvoeding

zaterdag 5 t/m zaterdag 12 oktober

Tijdens de Week van de Opvoeding slaan diverse organisaties de handen ineen en organiseren allerlei feestelijke, leerzame, sportieve en creatieve activiteiten. Zinder trapt op zaterdag 5 oktober af met het Ukkiefestijn en daarna zijn er tot en met 13 oktober activiteiten te bezoeken, zoals het Kinderboekenweekfestijn en proeflessen van Zinder Educatie!

Ukkiefestijn

Zaterdag 5 oktober | 9.30 - 12.30 uur

Kom met de kleintjes naar het Ukkiefestijn op zaterdag 5 oktober in Zinder! Met leuke en leerzame workshops, waar ook de kleintjes van harte welkom zijn. De informatiestands zijn de hele ochtend te bezoeken. Tussendoor kun je workshops volgen, luisteren naar een verhaal van Rupsje Nooitgenoeg, knutselen, lekker dansen of naar een muzikale theatervoorstelling. Veel plezier!

Kinderboekenfestijn

Zaterdag 12 oktober | 13.00 - 16.30 uur

Reis je mee tijdens het Kinderboekenfestijn op zaterdag 12 oktober? Van 13.00 tot 16.30 uur kun je op pad met een strippenkaart en reis je langs allerlei activiteiten. Fietsen op een eenwieler met clown Kiko, een robotrace, een silent disco, een letterspeurtocht en nog véél meer!