zaterdag 6 & zondag 7 oktober 2018

Tiel pakt uit

In het weekend van 6 en 7 oktober is er van alles te doen in de binnenstad van Tiel tijdens 'Tiel pakt uit'. Ook Zinder is geopend, dus kom gerust langs voor een lekkere lunch, het Broodje van de week of een stuk bananenbrood.


Foto: Jan Bouwhuis

Informatie Punt


HIP

Het Historisch Informatie Punt is een digitale tafel met een schat aan foto’s, filmpjes en informatie over Tiel en omgeving. De bijbehorende vitrinekast is gevuld met materiaal uit het Flipje en Streekmuseum en het Regionaal Archief Rivierenland (RAR). Dit keer staat de vitrinekast in het teken van het zwembad!

TIP

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!

zaterdag 13 & zondag 14 oktober

Smartlappenfestival

Het Smartlappenfestival is een tweedaags evenement, waarbij de smartlapkoren en smartlapartiesten de boventoon voeren. Op zaterdag staan de koren op acht verschillende plaatsen in de binnenstad van Tiel om de grootste smartlappen ten gehore te brengen. Op zondag zingen de artiesten (samen met het publiek) uit volle borst de leukste meezingers van de afgelopen eeuw.