Wat kun je doen bij Zinder Educatie?


Schilderen, zingen, acteren, tekenen, piano spelen, dansen, werken met klei of musicalles volgen: het kan allemaal bij Zinder Educatie. Je kunt bijna elk instrument bespelen en allerlei creatieve vaardigheden leren. Daarbij staat plezier natuurlijk voorop! Voor vrijwel alle cursussen kun je je nog aanmelden of later instromen. Op deze pagina lichten we een aantal cursussen uit.

VOLWASSENEN

Tekenen & schilderen


Wil je aan de slag achter de schildersezel? Tekenen en schilderen voor volwassenen is voor beginners en voor meer ervaren tekenaars, waarvan het werk al een tijd stil ligt. Je krijgt begeleiding op maat, waardoor je sowieso van deze cursus leert.

VOLWASSENEN

DansMix


Weet je niet precies welke dansstijl bij je past? Bij de cursus DansMix proef je van klassieke, moderne én jazz dans, maar ook van yoga. Door de combinatie van verschillende dansvormen word je hele lichaam in beweging gezet. Supergoed voor je houding, coördinatie en je spieren!

VOLWASSENEN

Mahina Project


Een pakkende portretfoto maken is moeilijker dan je denkt! Tijdens deze twee workshops leert portret- en modefotograaf Lesli Taihuttu hoe je een mooie foto maakt met je smartphone.

‘Mahina - een ode aan de vrouw’ is een project over de belangrijke rol van de vrouw binnen de Molukse gemeenschap in Nederland. In het kader van dit project organiseren we samen met Collectief Teru en het Flipje- & Streekmuseum workshops Portretfotografie voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. De werken worden uiteindelijk tentoongesteld in Zinder en het Flipje- & Streekmuseum. Verder krijgen de drie mooiste werken een prijs.

10 - 13 JAAR

Sneltreinproductie


Zoals de titel al zegt maken we in deze cursus in sneltreinvaart een toneelproductie, die we gaan spelen voor publiek. Er komt een script, de rollen worden verdeeld en dan kan het repeteren beginnen!

JONGEREN & VOLWASSENEN

DJ & Muziekproductie


Wil je zelf achter de draaitafel staan? En nog beter worden in het DJ-vak? Meld je dan aan voor de cursus DJ of muziekproductie. Je leert de kneepjes van het vak van DJ en producer Folker Zwart, die op grote podia en festivals als Amsterdam Dance Event, Sensation, Dance Valley en Paradiso stond.

Zondag 28 oktober | 12.00 uur

Voorstelling docente Marjan de Haer & Jeroen Billiet


Ken je harpdocente Marjan de Haer? Misschien heb je zelf (of heeft een van je kinderen) wel les van haar (gehad). Op zondag 28 oktober speelt ze samen met hoornspeler Jeroen Billiet een voorstelling in de Caeciliakapel. Een sprookjesachtig warm concert met harp en natuurhoorn.