Programma
Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof

Bekijk hier voorstelling- en filmtips van de Agnietenhof!

Via de social media icoontjes nodig je gemakkelijk je vrienden uit.

Za. 6 oktober


Erik van Muiswinkel

De Oplossing

Cabaret

Erik van Muiswinkel heeft ‘De Oplossing’. In deze cabaretshow is hij honderd minuten lang afwisselend vader, kleuter, puber, ouwe lul, alfaman, bètadromer, meester en discipel. Hij gaat terug naar de basis: opnieuw nadenken, huiswerk maken. Dus komt allen naar het instituut waar Erik al sinds 1985 liefdevol wordt opgevangen: het theater!

Di. 9 oktober


Omdenken

Theatercollege

Heb jij ook wel eens last van lastige kinderen? Kom dan naar De ‘lastige kinderen? Heb jij even geluk’ Omdenkshow! Berthold Gunster en Dion Vincken leggen haarfijn uit hoe je van een probleem geen ramp maakt, maar een kans. Van een gebrek een talent maken. Je leert ervan, maar gaat ook nog met buikpijn van het lachen naar huis. Wat wil je nog meer?

Za. 13 oktober


Timon Krause

MINDGAMES

Show

Gedachten lezen onmogelijk? Niet voor illusionist Timon Krause! Hij weet wat je denkt. Met een verrassende en vermakelijke mix van muziek, magie en mysterie gaat hij in deze show het onmogelijke mogelijk maken. Neem plaats in de zaal en laat je van begin tot eind verbazen.

Zo. 21 oktober


Slagwerk Den Haag

ROTS!

Jeugd (6-99 jr)

Hoe klinkt een rots? En hebben regen, wind en cactussen gevoel voor muziek? Jazeker! In dit familieconcert ga je samen op een spannende en muzikale reis, waarbij muzikanten je hulp keihard nodig hebben om natuurelementen tot leven te wekken.

Di. 23 & Wo. 24 oktober


All Stars

Jim Bakkum e.a.

Musical

Ken je All Stars nog? Op 23 & 24 oktober is de musicalversie te zien in de Agnietenhof met o.a. Jim Bakkum. Met een dosis humor, de regie van Frank Lammers en muziek van Thomas Acda kan het niet anders dan een leuke avond worden!

Za. 27 oktober


Bunk Puppets

Slapdash Galaxy

Show

Bunk Puppets brengt schaduwen tot leven! Uit stukken karton, ballonnen, stokjes, tubes en serpentines tovert de groep een verbluffend universum tevoorschijn. Slapdash Galaxy gaat over de ruimtereis van Sam en Junior en de zoektocht naar hun vader. Een verhaal voor jong en oud!

Zo. 4 november


Buurman & Buurman

Jeugd (3-99 jr)

A JE TO! Buurman & Buurman klussen er weer flink op los. Ze hebben last van mollen en hun hele tuin gaat eraan. Dus gaan de buurmannen op mollenjacht. Geen probleem voor een buurman. Maar als blijkt dat de mollen onder hun huis zitten hebben ze wel een probleem. Of toch niet…?

Zo. 18 november


Speel mee in de Efteling musical

Muziek

Heb je altijd al een keer op het podium van de Agnietenhof willen staan? Grijp dan nu je kans! Wij zijn op zoek naar kinderen tussen 6 en 10 jaar oud (met kledingmaat 116 t/m 140) die samen met hun opa of oma mee willen spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie 'Sprookjessprokkelaar de musical'.

Vr. 5 oktober


Crazy Rich Asians

Film

De eerste Ladies Night van het filmseizoen! De in New York geboren Rachel Chu vergezelt haar vriend Nick Young naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Ze is enthousiast over haar eerste bezoek aan Azië, maar ook nerveus om Nicks familie te ontmoeten. Nick heeft haar echter een aantal belangrijke details over zijn leven vergeten te vermelden, waardoor Rachel geheel onvoorbereid in bijzondere situaties belandt. De eigentijdse romantische komedie is gebaseerd op de wereldwijd bekende bestseller van Kevin Kwan.