Expositie in Zinder Café

Scrol verder voor meer informatie

Expositie LHBTQI+

Op zondag 11 oktober is het Internationale Coming Out Day, met als thema ‘Je mag laten zien wie je bent’. Ook dit jaar worden er door het Regenboogplatform Tiel weer allerlei activiteiten georganiseerd. Deze foto-expositie is er daar een van. Aan studenten van het ROC RIVOR is gevraagd om foto’s te maken van wat zij zien als je als LHBTQI+-er mag zijn wie je bent. De vrijheid die je dan beleeft en hoe je die vrijheid waarneemt. Tot en met maandag 19 oktober zijn er achttien foto’s te zien in Zinder Café die gemaakt zijn door studenten Joeri Vermeulen, Damon Achterberg en Dasha Tartarin. Daarnaast hangt er ook werk van Gert van Otterloo, lid van het Creatief Platform. Fotograaf Fred de Langen heeft het project begeleid.

Kom gerust een kijkje nemen in het Zinder Café!

image
image

Broodje van de Maand

Geniet in oktober van een heerlijk Broodje van de Maand: een pistoletje Surinaamse kip met sla, een gekookt eitje, augurk en een lekkere saus! Met een kop koffie/thee voor maar € 7,50.

Bel naar 0344 673 573 om een tafeltje te reserveren of kom gezellig langs.

Bekijk de menukaart!

Zin in een lekkere lunch? Ga voor de boerencarpaccio, een stokbroodje zalm of een wrap met pulled chicken.

We hebben ons terras extra ruim opgezet en ook binnen hebben wij voldoende zitplaatsen. Reserveer voor een tafel binnen wel even via 0344 673 573. Geen tijd om aan te schuiven? Bestel dan een koffie voor onderweg.

image

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 21.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 21.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Koopzondag: 12.00 - 17.00 uur

Wil je het gratis InZinder magazine in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan!