Flipje-servies

Het bekende Flipje-servies is vanaf nu te koop bij Zinder Info! Kom gerust eens kijken in de Centrale Hal, want daar staan allerlei Flipje-hebbedingetjes. Leuk als cadeautje of gewoon voor jezelf!

Kunstkaartenactie

Met deze schrijfactie, van cultuurgebouw Zinder en Bibliotheek Rivierenland, willen wij Tielenaren met elkaar in verbinding brengen. Want hoeveel mensen zitten al maanden in huis en snakken naar een beetje contact? Bij inschrijving geef je aan of je een kaart wilt schrijven, ontvangen of allebei. In Zinder kun je een gratis setje prachtige kunstkaarten ophalen, ontworpen door docenten van Zinder Educatie, een kaart die zelf kunt inkleuren en een blanco kaart die je zelf mooi kunt versieren. Vul je daarnaast ook nog je interesses in, dan proberen wij je in contact te brengen met mensen die gelijke interesses hebben.

Vouwopdracht Happy Home

Wil jij zelf een Happy Home knutselen? Volg dan de instructies van onze beeldende kunstdocente Joan Tesser!

Informatie Punt


Historisch Informatie Punt

Het is inmiddels 25 jaar geleden dat het Rivierengebied werd geëvacueerd vanwege hoog water. Daarom is het Historisch Informatie Punt ingericht met foto’s van deze gebeurtenis in 1995. Het HIP wordt ingericht door het Regionaal Archief Rivierenland en het Flipje- en Streekmuseum.

Toeristisch Informatie Punt

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!