Theater voor jongeren & volwassenen


Acteren is iets voor mij!

13-20 jr

image

Theater Productieklas

Licht uit, spot aan! We gaan aan de slag om een volwaardige theaterproductie op de planken te zetten. Met de groep overleggen we welke toneelvoorstelling we in april op de planken zetten. Als acteur of actrice ontwikkel je je personage. Je leeft je helemaal in, zodat je rol geloofwaardig is. Ook werken we aan samenspel en podiumpresentatie. Je kunt ook nog meedoen als de cursus al is gestart!

11-18 jr & volwassenen

image

Theater Masterclass

In deze korte cursus van vijf lessen gaan we ons bezighouden met filmacteren. Wat maakt acteren voor een camera bijvoorbeeld anders dan acteren op een podium? We gaan aan de slag met inleving, incasseren, reageren en realistisch acteren.

12-20 jr

image

Theater Talentklas

De Theater Talentklas is er speciaal voor de spelers die wat meer uitdaging willen. Voor deze cursus moet je dan ook eerst auditie doen. Ben je door de auditie gekomen? Dan zetten we onze tanden in een mooi script, waarmee we een voorstelling gaan maken. Je kunt ook nog meedoen als de cursus al is gestart!

12+

image

Musical voor jongeren

Zingen, dansen en spelen, bij musical doe je dat allemaal tegelijkertijd. We doen bestaande nummers, dansen daarbij en bedenken en spelen ook zelf scènes en rollen. Je leert performen en alles wat daarbij hoort! Je kunt ook nog meedoen als de cursus al is gestart.