Young Talent School

Samen met vier andere culturele centra in Gelderland werkt Zinder aan talentontwikkeling van diverse disciplines binnen de hiphop. In de komende periode bieden we workshops, masterclasses en uiteindelijk showcases aan voor jongeren die zich willen verdiepen en ontwikkelen in de verschillende hiphop disciplines. Good to know: de workshops kosten allemaal maximaal € 5,-

Workshop Hiphop Dance (12-16 jr)

vrijdag 30 oktober | 19.30 uur - 21.00 uur

Zin om mee te grooven op zowel nieuwe als oldskool HipHop beats? Tijdens de HipHop workshop werk je door middel van een toffe choreografie aan je moves en uitvoering. We gaan aan de slag met grooves, energie en muzikaliteit. Ook je zelfverzekerdheid en uitstraling is in deze stijl belangrijk, dus er helemaal voor gaan is een must!

Workshop Graffiti (12-16 jr)

vrijdag 6 november | 19.30 - 21.00 uur

Maak een ontwerp, kies een kleur en creëer je eigen graffitikunstwerk! Pieter Poorts is al ruim twintig jaar actief als graffitiartiest onder de naam PiPo. Hij werkt zijn kunst meestal uit in complexe, kleurige 3D-vormen, zowel in opdracht als op eigen initiatief en op allerlei muren en objecten (zie hieronder). In deze workshop gaan we eerst aan de slag met een ontwerp om vervolgens te gaan painten!

image

Workshop Turntablism - DJ (12-16 jr)

vrijdag 13 november | 19.30 - 22.00 uur

Wil jij ook graag DJ worden? DJ DNS (o.a winnaar RedBull Thre3style) neemt je op vrijdag 13 november mee naar de DJ-wereld in een 2,5 uur durende workshop. Na een korte introductie en uitleg van apparatuur leer je snel hoe je een basis DJ-mix kunt maken en waar je allemaal op moet letten. Daarnaast worden er ook technische dingen gedemonstreerd en uitgeprobeerd en kun je jezelf muzikaal testen. Kortom na deze leerzame avond ben je op de hoogte van alle ins en outs!

image

Workshop Rap (12-16 jr)

vrijdag 20 november | 19.30 - 21.30 uur

Rapper, schrijver en producer Remon Stotijn (beter bekend als Postmen) geeft op vrijdag 20 november een workshop Rap voor jongeren van 12 tot 16 jaar. In twee uur tijd leer jij alle skills die je nodig hebt!

image

Workshop Beatboxen (12-16 jr)

vrijdag 27 november | 19.30 - 21.00 uur

Beatboxen is een vorm van vocale percussie: je maakt geluiden met je mond, vaak zijn dat drum en/of drumcomputergeluiden. Je gaat dus met je mond je eigen ritmes creëren. Patrick Jason is een absolute muzikale duizendpoot en actief als rapper, singer-songwriter, producer en natuurlijk beatboxer. In zijn eigen songs verwerkt hij beatbox, maar ook als performer in diverse podiumacts weet hij standaard de show te stelen met zijn beatbox-showcases.

image