Zaterdag 24 november 2018

Intocht Sinterklaas

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Op zaterdag 24 november om 12.30 uur komt Sinterklaas met een pakjesboot vol pieten aan op de Waalkade in Tiel. Hij wordt feestelijk onthaald door de stad Tiel en de burgemeester Hans Beenakker. Na de intocht kun je je lekker opwarmen in het Zinder Café, want van 14.00 tot 15.00 uur krijgt iedereen warme chocolademelk.

Veel feestplezier!

Informatie Punt


HIP

Het Historisch Informatie Punt (HIP) is een digitale tafel met een schat aan foto’s, filmpjes en informatie over Tiel en omgeving. De bijbehorende vitrinekast is gevuld met materiaal uit het Flipje en Streekmuseum en het Regionaal Archief Rivierenland (RAR).

TIP

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!

Koopzondag

Zondag 2 december

Nog even snel de laatste cadeaus kopen? Op zondag 2 december is het weer koopzondag in de binnenstad. De winkels zijn geopend van 12.00 - 17.00 uur. Zinder is deze dag ook geopend, dus kom gerust langs voor een kop koffie, een lekkere lunch of neem een kijkje in de Zinder Expo!

Expositie 'Vervlochten'

Vrijdag 16 t/m zondag 18 november

Kunstenaars Heleen Wilke, Jettie Doper, Magda Snijders en Marion van Delst tonen hun werk in de expositie ‘Vervlochten’. Van 12.00 tot 17.00 uur kun je de werken bewonderen in het Agnietenklooster.