Bijgeboekte evenementen

Za. 30 maart 2019


A Celebration of Prince

Nadat de achtkoppige band Beautiful Strangers speelde tijdens de herdenking van legende Prince, besloot zij de artiest te eren met een concerttour. Op zaterdag 30 maart speelt de band ‘The Celebration of Prince’ in Zinder, waarin alle hits voorbij komen: van ‘Kiss’ tot ‘Controversy’ en van ‘1999’ tot ‘Cream’.

Za. 13 april 2019


Finale Parel van de Betuwe

De finale van bandwedstrijd de Parel van de Betuwe vindt dit jaar weer plaats in Zinder. Na twee drukbezochte voorrondes presenteren vier bands zich aan de jury. Ook het publiek krijgt een rol. Iedereen krijgt een stembiljet, waarmee je kunt stemmen op je favoriete band.

Agenda

Za. 10 november 2018


80's Verantwoord

Na een succesvolle eerste editie terug in Zinder: 80’s Verantwoord. Bij 80’s Verantwoord herontdek je dé credible knallers van de jaren 80. The Cure, Talking Heads, George Michael en The Jam zijn terug op de dansvloer. DJ’s van de avond zijn de 7 Inch Twins, zij zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en soms een corny hitje.

Vr. 16 november 2018


Open Podium

Maar liefst vijftien acts doen mee met de tweede editie van het Open Podium! Jong talent tussen 12 en 23 jaar staat op vrijdag 16 november op het podium van de Zinder Zaal. Er zijn nog kaarten beschikbaar.

Vr. 23 november 2018


Michelle David &

The Gospel Sessions

“World, get ready to be GOSPELIZED”! Dit jaar stond de soulvolle zangeres al op Pinkpop, North Sea Jazz én Appelpop. Vrijdag 23 november is dan eindelijk Zinder Podium aan de beurt. DJ Bas Voigt zorgt voor de afterparty.

Michelle David & The Gospel Sessions - Nobody

Za. 22 december 2018


Qmusic Foute Party (uitverkocht)

Dit feest heeft eigenlijk geen introductie nodig. Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste foute hits die eigenlijk best goed zijn: ‘Y-M-C-A!’, ‘No no no no

no!’, ‘Una paloma blanca’, ‘Sex on the beach’, ‘We are the children of the night’... Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen maar! Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. 100% Fout!

100% Feest! En zo vlak voor de kerst worden ook de foute kerstnummers niet overgeslagen.

Za. 26 januari 2019


Zinder Undercover: The Fortunate Sons

'Proud Mary', 'Who’ll Stop The Rain', 'Bad Moon Rising', 'I Put A Spell On You'; het is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op zijn naam heeft staan. De muziek staat bij velen van ons als de soundtrack van de jaren ’60 en ‘70 in het geheugen gegrift.

Za. 9 februari 2019


90's NOW

Are you ready to party like it’s 1999? 90s NOW, al meer dan 10 jaar de ultieme dubbeldikke hitshow over de jaren 90. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, alles komt voorbij! Haal die kleurrijke haarspeldjes maar tevoorschijn en dans als Ginger Spice of MC Hammer de nacht weg met oude vrienden en nieuwe bekenden. Hey ho, Let’s Go!

Volg Zinder Podium op:

Wil je het gratis InZinder magazine blijven ontvangen? Meld je dan aan!