“ALS JE GOED OM JE HEEN KIJKT ZIE JE DAT ALLES GEKLEURD IS”

Schilderijen en beelden waarin kleur de hoofdrol speelt. Te zien tot en met zondag 28 november in de Zinder Expo. Met werken van: Ad Arma (schilderijen) Martin Copier (schilderijen) Sonja van Dijk (beelden van keramiek) Ditty Ketting (schilderijen) Wilma Lakké (beelden van kunststof) Ien Lucas (schilderijen) Curatoren: Piet Augustijn en Jack van Mildert

Exposeren in Zinder Café

In Zinder Café bieden we fotografen uit Tiel en omgeving graag de mogelijkheid om te exposeren. Tot maandag 6 december laat fotograaf Ed van Dodewaard zijn foto’s zien onder de titel ‘Kracht van Tijd’. "Door de steenformaties in de natuur te aanschouwen gaat het niet meer over principes als ‘origineel’ of ‘imitatie’, maar vind ik het belangrijk te observeren wat al bestaat. Zo kunnen lijnen in de foto’s u meevoeren in een wereld waar rust en tijd even geen rol meer spelen. Glas heb ik gekozen om zijn fascinerende kwaliteiten: glans, helderheid, kleur en zwart-wit. De foto’s in kleur tonen een symboliek met geboorte, tranen van verdriet en het balanceren tijdens het leven. De zwart-wit foto’s zijn geportretteerde glasobjecten."

Ook jij kunt werk exposeren in ons café! Voldoet je werk aan onderstaande voorwaarden en wil je graag je werk tentoonstellen in het Zinder Café? Stuur dan een e-mail naar beeldend@cultuurbedrijftiel.nl.

Houd rekening met de volgende voorwaarden: - Je woont in Tiel of bent afkomstig uit Tiel of directe omgeving en/of het onderwerp heeft met Tiel (of directe omgeving) te maken. - Het gaat om kwalitatief hoogwaardig werk, te beoordelen door Zinder. - Het werk moet geschikt zijn voor alle leeftijden.