Informatie Punt


Toeristisch Informatie Punt

Je ziet het goed! We hebben een heel nieuw Toeristisch Informatie Punt (TIP) in Zinder. Hier kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Kijk eens rustig rond of vraag bij de balie naar meer informatie.

Historisch Informatie Punt

De vitrinekast van Regionaal Archief Rivierenland en het Flipje & Streekmuseum staat weer vol met mooie vondsten. Kom gerust een kijkje nemen!

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!

za 20 nov

Intocht Sinterklaas

za 27 nov | 13.00 uur

Sinterklaas stempelkaart

Kom naar de binnenstad van Tiel en ga met een stempelkaart langs diverse activiteiten! Bij Zinder kun je je eigen GIFje maken. Met een volle spaarkaart maak je kans op een leuke prijs.

zo 28 nov

Koopzondag in Tiel

Zinder geopend van 11.00 tot 15.00 uur