Kalender

Optredens van Zinder Educatie-leerlingen, het MidWinterFestival en leuke Sinterklaasactiviteiten; je vindt ze allemaal in de kalender!

za 27 nov

Sinterklaas Stempelkaart

Op zaterdag 27 november is er van alles te beleven in de binnenstad van Tiel. Tussen 13.00 en 16.00 uur kunnen kinderen met een stempelkaart door de stad lopen om verschillende activiteiten te doen. Ga naar het Pietenhuis en maak een mooie Pietenmuts en laat je schminken op de Groenmarkt. In Zinder kun je een leuk Sinterklaas GIFje maken en bij de bibliotheek wordt een pepernotenzak versierd. De stempelkaarten kun je onder meer in Zinder ophalen.

za 27 nov

Optreden Idem Dito

Op zaterdag 27 november om 14.00 uur zijn de leerlingen van de nieuwe Idem Dito-musical te vinden op de Groenmarkt in Tiel. Maar liefst 60 leerlingen zijn druk aan het repeteren voor de musical ID 2.02(2). In deze musical is een cross-over gemaakt tussen het Tiel dat we allemaal kennen en een sprookjeswereld waar, door een misgelopen vloek, de sprookjesfiguren in Tiel terechtkomen. Met alle gevolgen van dien… De voorstelling is in de week van13 juni te zien voor alle leerlingen van de basisscholen in Tiel in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof met op vrijdagavond 17 juni een openbare galavoorstelling voor iedereen.

zo 28 nov

Rockin'Old School

Hét bewijs dat rockmuziek van alle leeftijden is en nog zeker springlevend: Rockin’Old School! Op zondag 28 november organiseren we alweer de 12e editie van Rockin’Old School concert in Tiel.

za 11 t/m vr 17 dec

MidWinterFestival

Van zaterdag 11 t/m vrijdag 17 december organiseren we weer een MidWinterFestival! Met optredens van de theaterklassen, dans & musicalcursisten en de muziekleerlingen. De beeldende kunstafdeling geeft op dinsdag 14 december een workshop MidWinter Kleischilderij maken voor iedereen vanaf 6 jaar. Het complete programma wordt maandag 22 november bekendgemaakt.

januari 2022

Start nieuwe cursussen

Wat ga jij doen in het nieuwe jaar? Half januari starten weer allerlei cursussen van Zinder Educatie in de disciplines muziek, beeldende kunst, dans en theater. Binnenkort te vinden op de website!