Van Blue Grass tot Foute hits

Bij Zinder Podium komen alle genres voorbij. Ook de komende twee evenementen zijn totaal verschillend, maar zorgen allebei voor een gezellige, muzikale avond uit!

This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

Tim Knol & Blue Grass Boogiemen

zaterdag 27 november | 20.00 uur

Tim Knol komt samen met zijn vrienden van Blue Grass Boogiemen naar Tiel! Ze spelen voornamelijk eigen nummers, speciaal voor deze tour geschreven. Zowel de bluegrass-fanaten en die-hard Knol-heads als de nietsvermoedende clubbezoekers zijn razend enthousiast! Pers en publiek noemen Tim Knol & Blue Grass Boogiemen dan ook niet voor niets 'A classic combination'. Nog even terugkomend op de nietsvermoedende clubbezoeker: bluegrass is een subgenre van country. Dit concert is super toegankelijk om kennis te maken met dat genre.

Qmusic The Party - 4 uur fout

zaterdag 18 december | 22.00 uur

Daar issie weer: de foute Qmusic Party! Oftewel dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn. We hebben het natuurlijk over Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… en nog veel meer. Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen maar… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland en ook deze editie wordt een feestje!