Zondag 17 november | 14.00 uur

ZO! Gospel Choir

ZO! Gospel Choir is samengesteld uit het beste zangtalent dat Nederland te bieden heeft. Het koor is ontstaan in de Amsterdamse Bijlmermeer en is inmiddels uitgegroeid tot het beste en meest gevraagde koor van Nederland.Dit multi-etnische koor heeft onder meer opgetreden met Shirma Rouse, de "Dutch Queen of Soul, R&B en Gospel" Berget Lewis en Ladies of Soul. Het repertoire van ZO! Gospel Choir varieert van krachtige opzwepende Black Gospel tot ingetogen soulvolle nummers en uitstapjes naar andere populaire genres als Jazz, Klassiek, R&B en zelfs Pop!

Vrijdag 22 november | 19.30 uur

Zinder Open Podium

Op vrijdag 22 november organiseren we alweer het vierde Open Podium in Zinder. Na drie succesvolle edities kan een vierde avond niet uitblijven. We geven talent in de dop graag de kans zich te presenteren voor een groter publiek. Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en kun je goed zingen, dansen of acteren? Of heb je een ander talent? Meld je dan vóór 8 november aan en wie weet treed jij binnenkort op in Zinder! Aanmelden voor het Open Podium is gratis.


Wil je liever kijken naar al het talent dat deze avond voorbij komt? Koop dan een kaartje en moedig alle talenten aan vanaf de tribune.