Zondag 24 november
Intocht Sinterklaas

Vanaf 12:30 uur barst het feest los met Cees van der Meer, Spaanse danseressen en gezellige muziek. Om 13.00 uur arriveert Sinterklaas met zijn Pieten aan de Waalkade van de stad Tiel.


Om 14.00 uur is er een feestelijk programma op de Groenmarkt in de binnenstad van Tiel tezamen met Sinterklaas. De presentatie wordt gedaan door Cees van der Meer, en na afloop van het programma mogen de kinderen een handje komen geven aan Sinterklaas. Uiteraard zullen de pepernoten niet ontbreken.


Om 16.00 uur gaan Sinterklaas en zijn Pieten rusten, zodat zij zondagnacht weer de daken op kunnen om de schoenen te vullen van alle kinderen.

Informatie Punt


HIP

Het thema van het Historisch Informatie Punt is dit keer ‘Fruit’. Met voorwerpen en foto’s uit de collecties van Regionaal Archief Rivierenland en het Flipje museum.

TIP

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!

Zondag 24 november

Koopzondag: Zinder geopend