ZINDER EDUCATIE

7x CURSUSTIPS!

1. Blaasinstrument bespelen

Bij Zinder Educatie kun je tientallen instrumenten leren bespelen. Denk aan gitaar, piano en drums, maar ook aan bijvoorbeeld dwarsfluit, hobo en klarinet! Je kunt individuele lessen volgen, maar ook lessen in groepsverband.


Je krijgt ook altijd de kans om mee te doen aan een optreden of samenspelproject.

2. ZinderDans III (15+)

Optreden, maken, samenwerken, uitproberen, kwaliteit, zelfstandig of juist strak geleid door dansdocente Inge de Peinder. In ZinderDans III ben je volop in beweging! We dansen choreografieƫn in verschillende voorstellingen en tijdens kleine optredens bij allerlei gelegenheden, vaak in samenwerking met TalentOntwikkeling.


Kom jij ons dansteam versterken?

3. Teken- en Schilderatelier (18+)

Heb je thuis geen ruimte om te tekenen en schilderen? Of wil je even in een andere omgeving, samen met andere mensen werken? In het teken- en schilderatelier van Zinder zijn alle faciliteiten aanwezig om zelfstandig aan de slag te gaan.


Als je gebruik wilt maken van de materialen van Zinder kun je een materiaalkaart kopen, maar je mag ook je eigen materialen gebruiken.

4. Samenspelprojecten

Naast je gewone muziekles kun je gedurende het hele jaar of een korte periode meespelen in een orkest, band of ensemble. Zien we jou komend jaar schitteren op het podium?

5. Circus (8+)

Daaaaames en heeeeeeren... Hierrrrrr is (tromgeroffel)... Circus Koekepan!

Het circus waar Ć­edereen artiest mag zijn!


Schuilt er in jou ook een circusartiest? Kom dan onder leiding van Jan Koekepan kennismaken met het circus en heel veel verschillende circustechnieken: je leert kegels balanceren, jongleren met sjaaltjes, lopen op een koord en nog veel meer!

6. Kunst bij de Koffie:

reizen & vervoer

Reizen & vervoer is een onderwerp dat door de eeuwen heen veel door kunstenaars is opgepakt. In deze editie van Kunst bij de Koffie kijken we naar reizen en vervoer in oude en moderne tijden. En uiteraard bezoeken we de tentoonstelling in Zinder Expo.

7. Blijf in vorm met Danstraining (18+)

Met dans in vorm komen en blijven! Docente Danielle Corbijn mixt allerlei stijlen, zoals Jazz en Modern, met buikspieren en stretches om je lichaam te trainen en soepel te maken. Lekkere muziek, flink bewegen dus!


Volg je DansConditie op donderdag? Dan is dit een goede optie voor een inhaalles.