KINDERMUZIEKWEEK

Vrijdag 27 maart - Zondag 5 april

Apennoten - Zoveel Kleuren (2-5 jr)

Zondag 29 maart | 11.00 en 14.00 uur | Schouwburg Agnietenhof

In dit kleutermuziekprogramma komen allerlei liedjes voorbij uit het tv-programma 'Apennoten' van Zappelin. Nienke van den Berg (jarenlang was zij hét gezicht van Zappelin) leert de kleuters samen met de muzikanten Bas Fortgens en Menno Wolthers op een speelse manier muziek maken. En het leuke is: kinderen kunnen met élk liedje meedoen. Hoe? Door mee te zingen, spelen of te dansen. Want muziek maken, dat doe je samen!

Zwanenmeertje

Vrijdag 3 april | 19.30 uur | Zinder Zaal

Naar aanleiding van de voorstelling 'Het Zwanenmeer' van Holland Opera in Schouwburg Agnietenhof, maken wij een eigen voorstelling: Het Zwanenmeertje. Onder leiding van Marjan de Haer komen verschillende disciplines samen tijdens dit optreden. Harpen, cello en viool worden gecombineerd met ballet, theater en beeldende kunst.

Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar.

Optreden bij Tiel Pakt Uit

Zaterdag 4 april | 13.00 uur | Binnenstad bij Flipje

Om 13.00 uur treden de leerlingen van Idem Dito 2.0 en de Musicalklas op in de stad tijdens Tiel Pakt Uit. Daarna kan iedereen meezingen met de Sing In! Kom je kijken en meedoen?

Zangworkshop bij Het Zwanenmeer (7-12 jr)

Zondag 5 april | 14.30 uur | Schouwburg Agnietenhof

Droom jij er weleens van om mee te zingen in een professionele voorstelling? Grijp dan nu je kans! Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud dan kun je je opgeven voor de zangworkshop bij de voorstelling 'Het Zwanenmeer' van Holland Opera. Je krijgt de muziek van tevoren opgestuurd en die moet je uit je hoofd leren. Voorafgaand aan de voorstelling oefen je met de hele cast en muzikanten. Tijdens de voorstelling zing je dan de opening meerstemmig mee samen met de twee hoofdrolspelers, hoe cool is dat?

Op zondag 5 april is de voorstelling Het Zwanenmeer van Holland Opera te zien in de Agnietenhof.

ZINDER

ZOMER

WEEK

Tip!

Van maandag 20 t/m vrijdag 24 juli organiseren we de ZinderZomerWeek. Ook dit keer met een Minecraft-bouwwedstrijd in de bieb en workshops als Lipdub, Circus, Stop-motion en Animatie en meer!