Kinderkoor, circus & kleuterdans

NIEUW! Kinderkoor (7-12 jr)

Donderdag 17.00 - 18.00 uur

Hou jij van zingen? Kom dan naar het Zinder Kinderkoor! Dit koortje is voor kinderen uit groep 4 t/m 8 die graag hun stem laten horen. Je oefent eens per week samen met andere kinderen aan leuke liedjes en je mag regelmatig optreden bij feestelijke en muzikale activiteiten in Tiel.

Kleuterdans (4-6 jr)

Maandag 15.45 - 16.30 uur

Dansen als een mooie prinses, een stoere piraat, een vrolijke clown of een grote vogel. Gebruik je fantasie en leef je uit! Kinderen maken kennis met verschillende muziek en dansstijlen. Deze les is ook op donderdag en zaterdag te volgen.

Circus (8+)

Dinsdag 16.00 - 18.00 uur

Schuilt er in jou ook een circusartiest? Kom dan onder leiding van Jan Koekepan kennismaken met het circus en heel veel verschillende circustechnieken: je leert kegels balanceren, jongleren met sjaaltjes, lopen op een koord en nog veel meer!

Save the date

Zondag 19 april

Zin der Vrijheid

Vier verschillende voorstellingen, vier disciplines: muziek, dans, beeldende kunst en theater vieren de Vrijheid in de voorstelling Zin der Vrijheid. Door het hele pand van Zinder!

Er zijn optredens om 13.00 uur, 13.45 uur, 15.00 uur en 15.45 uur. Houd de website in de gaten voor de start van de kaartverkoop.