ZINDER IN DE MEDIA

"Idem Dito komt eraan in Tiel: Spel, zingen, dansen, alles is te gek"

De Gelderlander | 20-02-2020

Idem Dito, de tweejaarlijkse musicalproductie van alle Tielse basisscholen, komt eraan. Nummer tien alweer. De cast presenteerde zich woensdag bij Zinder in 'echte ID-shirts'.

De Gelderlander | 27-02-2020

Grote pullen bier, broodjes worst, apfelstrudel en schlagermuziek van DJ Schlager King. Cultureel centrum Zinder in Tiel beleefde donderdag haar allereerste après-skifeest voor thuisblijvers, waarvoor Appelpop-bestuurslid André Keij zich ontpopte als DJ Schlager King.

Jongeren volgen workshops rond de Tweede Wereldoorlog

De Zakengids | 20-02-2020

Om ook de jongere generatie bewust te maken van wat er 75 jaar geleden is gebeurd, organiseren Regionaal Archief Rivierenland, het Flipje & Streekmuseum en Zinder Educatie samen met negen andere organisaties in Tiel het project ‘Tiel 75 jaar vrijheid’.

Fotografen uit Tiel en omgeving exposeren werk in Zinder Tiel

De Zakengids | 14-02-2020

Vanaf februari 2020 zijn er niet alleen exposities te zien in de expositieruimte van Zinder Tiel, maar hangt er ook een foto-expositie in het Zinder Café. (Amateur)fotografen uit Tiel en omgeving krijgen de kans om hun werk te exposeren in het café. Noël Servaes trapt af met een tentoonstelling over het Venetiaanse carnaval. Fotografen kunnen zich nog aanmelden als zij hun foto’s willen tonen in Zinder.

Omroep Gelderland | De Hoop op Zaterdag | 15-02-2020

Charlotte Reinders, manager Zinder Educatie, was te gast bij Omroep Gelderland om te vertellen over de nieuwe foto-exposities die in Zinder Café te zien zijn.