De Swingers komen naar Zinder Café

GENIET
LUNCH
HIGH TEA
BORREL
WERK
KOFFIE

image

Broodje van de Maand

Bestel in maart de vlampanini! Met pittig gehakt, kaas en chilisaus. Bestel dit Broodje van de Maand voor € 7,50 inclusief een kop koffie of thee of neem iets van de menukaart.

De Swingers lopen rond in Zinder Café

Op donderdag 26 maart zijn De Swingers te zien in Zinder! De drie heren brengen muziek in allerlei stijlen: van rock’n roll tot meezingers en van blues tot disco. Voor wat extra swing speelt de band uitsluitend op akoestische instrumenten, zoals contrabas, gitaar en cajon. Geniet tijdens het optreden van heerlijke hapjes tijdens de donderdagmiddagborrel van Zinder Café.

Gratis toegang.

Expositie De Schoorsteen van Maasglas

Vanaf dinsdag 17 maart zijn er foto's te zien van fotograaf Jan van Rossum. De Schoorsteen van Maasglas, die je tot in de verre omtrek kon zien, is in de vroege ochtend van 14 juli 2018 neergehaald. In 2012 werd de fabriek stilgelegd en sindsdien heeft de tijd daar stilgestaan. Deze expositie geeft een beeld van de situatie in 2016. Wat zien we hier? Hoe was het om hier te werken?

Bekijk de volledige expositie gratis in het Zinder Café.

High tea na koffieconcert

Na afloop van het koffieconcert Musica ad Rhenum op zondag 5 april organiseren we weer een high tea! Vanaf 15.00 uur staan er heerlijke hartige en zoete hapjes klaar én natuurlijk onbeperkt thee. Reserveer een tafel via 0344 673 573.

Ook te reserveren als je het koffieconcert niet bezoekt.

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 22.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 22.00 uur

Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Koopzondag 5 april: 12.00 - 17.00 uur

Wil je het gratis InZinder magazine in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan!