Agenda

Vr. 24 mei 2019


Zinder Open Podium

Op vrijdag 24 mei organiseren we alweer het derde Open Podium in Zinder. Na twee succesvolle edities kan een derde avond niet uitblijven. We geven talent in de dop graag de kans zich te presenteren voor een groter publiek.

Zo. 2 juni 2019


KRS-One

De Amerikaanse rapper KRS-One, één van de grondleggers van de hiphop, komt naar Zinder Podium. Met zijn album Return of the Boom Bap drukte hij een stempel op hiphop, vooral dankzij de single ‘Sound of da Police’.

Za. 15 juni 2019


80's Verantwoord

Bij 80’s Verantwoord herontdek je dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer van Zinder! DJ’s van de avond zijn de ‘7 Inch Twins’, zij zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en soms een corny hitje. Alle dansmoves van de jaren ’80 mogen uit de kast! Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80 terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor & DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorbij laten komen.

Vr. 11 oktober 2019


Spotlight on: The Rolling Stones

Fan van The Rolling Stones? Dan weet je nu waar je vrijdag 11 oktober moet zijn! Tijdens ‘Spotlight On: The Rolling Stones’ vier je samen met mede-fans het leven en de muziek van Mick, Keith, Ron en Charlie. Luister naar unieke verhalen van experts, deel jouw liefde voor de Stones met andere bezoekers en maak kans op mooie prijzen tijdens speciaal ontwikkelde Stones-games.

Vr. 1 november 2019


Leef Je Rave

Vijf jaar geleden begon een groepje Tielse gasten, met grote dromen, in een garage aan de Tielse Papesteeg met een nieuw concept: Leef je Rave. Het doel van Leef je Rave is simpel: Tielse jongeren laten dansen en het Tielse muzieklandschap flink opschudden. Inmiddels zijn de feesten van Leef je Rave een terugkerend fenomeen in Tiel, zo ook in Zinder. Na een succesvolle eerste editie in Zinder kon een vervolg dan ook niet uitblijven. Daarom zijn ze dit jaar terug, beter en groter dan ooit. 
Be there!

Zo. 17 november 2019


ZO! Gospel Choir

ZO! Gospel Choir is samengesteld uit het beste zangtalent dat Nederland te bieden heeft. Dit veelgevraagde multi-etnische koor staat onder de bezielende muzikale leiding van Shirma Rouse en de "Dutch Queen of Soul, R&B en Gospel" Berget Lewis. Het repertoire van ZO! Gospel Choir varieert van krachtige opzwepende Black Gospel tot ingetogen soulvolle nummers en uitstapjes naar andere populaire genres als Jazz, Klassiek, R&B en zelfs Pop.

Za. 21 december 2019


Qmusic The Party - 4 uur FOUT!

Na het succes van 2018, terug in Zinder: Qmusic The Party – 4 uur FOUT!

Dit feest heeft eigenlijk geen introductie nodig. Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. 100% Fout! 100% Feest!

Volg Zinder Podium op:

Wil je het gratis InZinder magazine in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan!