Nieuwe glossy:
Uit in Tiel

De nieuwe glossy Uit in Tiel is verkrijgbaar bij het Toeristisch Informatie Punt in Zinder en staat boordevol tips en leuke activiteiten!

Informatie Punt


HIP

2019 is het Jaar van Rembrandt en daarom staat het Historisch Informatie Punt in het teken van deze schilder met het thema 'De Gouden Eeuw'. Kom gerust een kijkje nemen in de vitrinekast die is ingericht door Regionaal Archief Rivierenland en het Flipjemuseum.

TIP

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!

Betuwse Fietsvierdaagse

Donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni 2019

De titel zegt het al: tijdens de vier fietstochten van de Betuwse Fietsvierdaagse kom je langs allerlei leuke steden en dorpen in de Betuwe. Je kunt kiezen voor routes van 25, 40, 60 of 80 km. Lees meer >

Streetparade

Zaterdag 1 juni 2019

De streetparade is elk jaar weer een schitterend schouwspel dat vele duizenden bezoekers trekt. Alle aan Taptoe Tiel deelnemende showbands presenteren zich aan het winkelende publiek. Lees meer >