Restorun 2019: eten voor De Nacht van Flipje

Op dinsdag 19 maart organiseert Rotaryclub Tiel de Restorun: een viergangendiner in vier verschillende restaurants, waarvan de opbrengst naar de musicalproductie van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof ‘De Nacht van Flipje’ gaat. De laatste gang van de run is dan ook in het Theaterrestaurant van de Agnietenhof. De andere drie locaties zijn Taste, Spot en Plein 51. Kortom, genoeg reden om mee te doen!


Voor € 62,50 kun je genieten van het diner incl. een aantal drankjes en koffie/thee.

Informatie Punt


HIP

Vrienden voor het leven! Het Historisch Informatie Punt staat in het teken van liefde en vriendschap, want liefde is tijdloos. Kom gerust een kijkje nemen in de vitrinekast die is ingericht door Regionaal Archief Rivierenland en het Flipjemuseum.

TIP

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!

NL Doet

Vrijdag 15 & zaterdag 16 maart

Het Oranje Fonds organiseert samen met duizenden organisaties in het land NLdoet: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook in Tiel!

Roel Boermaloop

Zondag 31 maart

De Roel Boermaloop is een wandel- en trimloop georganiseerd door Atletiek en Wandelsportvereniging Astylos samen met Stichting Vrienden van Ziekenhuis Rivierenland. De gehele opbrengt van deze goede doelenloop gaat naar de Stichting die daarmee elk jaar een van haar doelen kan financieren.