ROS pakt uit

Zondag 31 maart | 13.30 uur | Zinder Zaal

Op zondag 31 maart pakt Rockin'Old School weer uit! Vanaf 13.30 uur 's middags zijn er allerlei optredens te zien van de bands die hebben meegedaan aan het ROS-traject. De toegang is gratis.

ROS is inmiddels een begrip en heeft oudere muzikanten in diverse formaties uit de hele regio bij elkaar gebracht in hun passie voor muziek. Het resultaat is bijzonder gevarieerd en geeft een kijkje in de platenkasten van de optredende muzikanten.

Zondag 14 april | 14.30 & 16.30 uur | Agnietenhof

Elk jaar zoekt Zinder Educatie de samenwerking op tussen verschillende disciplines: muziek, dans, theater en beeldende kunst. Op zondag 14 april brengen de cursisten deze disciplines samen in de voorstelling Zinder over Grenzen in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof.


Samen met de talenten maak je een reis over de hele wereld. Van Afrikaanse moderne dans, flamenco harpmuziek en klarinetmuziek van Bartók tot tango, Turkse Volksdans en musical uit Nieuw-Zeeland. Je hoort en ziet het allemaal!

Sneeuwwitje en de 7 dwergen

Zaterdag 6 april | 14.00 & 15.30 uur | Zinder Zaal

Wie kent het klassieke sprookje van Sneeuwwitje nou niet? Wij durven te wedden dat je hem nooit eerder zo zag als in deze voorstelling van de Theater Productieklas. Met humor en plezier brengen zij dit sprookje in een tekst van Jules Deelder.


Houd de website in de gaten voor start kaartverkoop.

Congres Pluk het Geluk

Donderdag 28 maart | Agnietenhof

Op donderdag 28 maart zijn we te gast bij congres ‘Pluk het Geluk’ in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Daar geven wij een lezing over wat muziek met je doet als persoon en als groep. Ook gaan we het hebben over ‘Muziek in de klas’.

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

De Oploop

Donderdag 14 maart | Agnietenhof

Op donderdag 14 maart is de kick-off van het project Méér Muziek in de Klas tijdens de #4 Oploop! Jaarlijks bereiken onze muziekdocenten op maar liefst 9 scholen ruim 1.700 leerlingen met muziekonderwijs. Maar, Zinder wil ook graag een rol spelen in het verankeren van muziekonderwijs in de regio. Daarom doen wij mee aan Méér muziek in de Klas.


Iedereen die ook maar iets met muziek heeft - in verenigingsverband of als individu, als directeur, leraar of muziekdocent - is welkom bij de brainstorm over Méer Muziek in de Klas!

Zing je mee in het WijkKoor?

Wil je graag zingen in een koor? Zoals de naam al verklapt hoort het WijkKoor bij het WijkOrkest. Na een aantal repetities in Zinder gaan we dan ook samen met het orkest oefenen en geven we als afsluiter op donderdag 20 juni een concert in de Agnietenhof.

Volg ons op Facebook, Twitter en Instagram