Maak kennis met...

Tom Wesselink

Docent zang - lichte muziek

"Iedereen zingt wel eens, van onder de douche tot op grote podia en alles wat daar tussenin zit. Als er niemand naar je luistert, dan zing je ongeremd en vrij. Zodra er mensen naar je gaan luisteren, dan hebben we plotseling het gevoel dat we moeten presteren. Hoewel dit gevoel voor je focus soms goed kan zijn, verminderd het vaak ook het plezier in het zingen. Zonde!

Toen ik 8 jaar was, wist ik het al: ik wil zanger worden. Ik was dan ook meestal achter mijn piano te vinden, zingend met mijn broer. Na een vooropleiding Lichte Muziek zang op het conservatorium in Enschede, verruilde ik het oosten voor het zuiden en ging ik muziektheater studeren op het Fontys Conservatorium in Tilburg. Ik merkte dat het lesgeven ook een passie van me was. Na mijn bachelor heb ik me verdiept in coaching, waarna ik me middels mijn master verdiept heb in de combinatie piano, zang en songwriting."

Fiona Dekkers

Docent HipHop & Urban Fusion

Twee jaar geleden studeerde Fiona af aan de Urban Dance Academy als performer en choreograaf. Vanaf dit seizoen geeft ze de lessen HipHop (kinderen en jongeren) en Urban Fusion. En dat ziet er ongeveer zo uit:

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

Adinde Ringel

Docent Muziekproductie

Adinde Ringel is artiest, producer en docent in het produceren van elektronische muziek. Met 5 jaar ervaring als docent in het produceren van elektronische muziek leer jij om jouw creativiteit te vertalen naar een eigen nummer.

Na het afronden van de opleiding Artiest Dance Muziek aan de Herman Brood Academie is hij fulltime gaan werken als producer in de muziekindustrie. Als deel van duo ‘Small Talk’ brengt hij elektronische popmuziek uit en produceert hij voor verschillende nationale en internationale artiesten. Inmiddels zijn Adinde’s producties uitgekomen op labels als Spinnin’ Records en Sony Music met ruim 28 miljoen Spotify streams.

Emmie te Pas

Docent Zang - lichte muziek

Op haar 18e besloot Emmie om zang te studeren aan het ArtEZ Conservatorium in Arnhem. Met een interesse in alle aspecten van de stem, besloot ze om ook een jaar logopedie te studeren aan de HAN in Nijmegen om zo nog meer te weten te komen over de stem. Tijdens haar vierde en laatste jaar van het conservatorium verhuisde ze voor een half jaar naar New York City om zich te focussen op haar songwriting en te studeren aan The Collective School of Music.

Na de afronding van haar studie in Arnhem in 2014, heeft ze zich bezig gehouden met allerlei verschillende muziekprojecten zowel als lead vocalist en backing vocalist en als zangdocent. Na een jaar veel optreden en veel lesgeven verhuisde ze weer terug naar The Big Apple, om daar vervolgens te studeren aan The New School for Jazz and Contemporary Music.

Sinds de zomer van 2017 heeft ze Nederland weer als haar thuisbasis en is ze volop aan het werk als lead vocalist, backing vocalist en muziekdocent.

Jan Sikon

Docent Circus Koekepan

Al meer dan 12 jaar reist Jan Sikon met Circus Koekepan door Nederland. Spelenderwijs leert hij kinderen kennismaken met allerlei circus-disciplines. Voor hem staan spelen, inclusie, activatie en creativiteit voorop! Bij Circus Koekepan mag iedereen artiest zijn. Onder leiding van Jan maak je kennis met het circus en heel veel verschillende circustechnieken: je leert kegels balanceren, jongleren met sjaaltjes, lopen op een koord en nog veel meer!