De nieuwe 'Uit in Tiel'

Proef de sfeer van al het moois dat Tiel te bieden heeft in het magazine ‘Uit in Tiel’. De nieuwste editie is net uit en gratis verkrijgbaar bij Zinder! Je kunt het natuurlijk ook online bekijken.

Informatie Punt


Historisch Informatie Punt

Het is inmiddels 25 jaar geleden dat het Rivierengebied werd geëvacueerd vanwege hoog water. Daarom is het Historisch Informatie Punt ingericht met foto’s van deze gebeurtenis in 1995. Het HIP wordt ingericht door het Regionaal Archief Rivierenland en het Flipje- en Streekmuseum.

Toeristisch Informatie Punt

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!