Agenda

Za. 7 september 2019


Free Soulparty!

De Open Dag van Zinder sluiten we af met een lekker avondje dansen tijdens de Free Soulparty met DJ Fullscale en DJ Maurice Juliënne. Dit feest is gratis toegankelijk, maar je hebt wel een toegangskaart nodig.

DJ Fullscale maakt van elk evenement een echt feest met muziekstijlen als Hiphop, R&B, Dancehall en Funk. Naast draaien produceert hij ook voor o.a. Gers Pardoel.

DJ Maurice Juliënne is groot verzamelaar van HipHop Vinyl en wordt ook wel dé Hiphop ambassadeur van Tiel genoemd.

Vr. 11 oktober 2019


Spotlight on: The Rolling Stones

Fan van The Rolling Stones? Dan weet je nu waar je vrijdag 11 oktober moet zijn! Tijdens ‘Spotlight On: The Rolling Stones’ vier je samen met mede-fans het leven en de muziek van Mick, Keith, Ron en Charlie. Luister naar unieke verhalen van experts, deel jouw liefde voor de Stones met andere bezoekers en maak kans op mooie prijzen tijdens speciaal ontwikkelde Stones-games.

Za. 12 oktober 2019


90's Now

Tijdens 90’S NOW mixen en mashen Telekid Dj Gary Global en zijn befaamde 90’s Now Dj-crew alle stijlen uit de jaren negentig dwars door elkaar. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, alles komt voorbij! Voeg daar nog crappy commercials, Corny Clipjes, foute tv-series en een hoop Nintendo-spelletjes bij, en je waant je zo weer terug in die noeste tijden. Haal dus opnieuw die kleurrijke haarspeldjes vanonder het stof, en dans als Ginger Spice of MC Hammer de nacht weg met oude vrienden en nieuwe bekenden. Hey ho, Let’s Go!

Za. 26 oktober 2019


Zinder Undercover: St★rman NL

David Bowie tribute

Tijdens deze editie van Zinder Undercover staan David Bowie en John Mayer in de spotlights. Rias Baarda van St★rman NL betreedt het podium als zanger om hommage te brengen aan zijn persoonlijke held Bowie. Daarnaast komt The Emoji Project, een band geïnspireerd op de energieke blues van het John Mayer Trio.

Vr. 1 november 2019


Leef Je Rave

Vijf jaar geleden begon een groepje Tielse gasten, met grote dromen, in een garage aan de Tielse Papesteeg met een nieuw concept: Leef je Rave. Het doel van Leef je Rave is simpel: Tielse jongeren laten dansen en het Tielse muzieklandschap flink opschudden. Inmiddels zijn de feesten van Leef je Rave een terugkerend fenomeen in Tiel, zo ook in Zinder. Na een succesvolle eerste editie in Zinder kon een vervolg dan ook niet uitblijven. Daarom zijn ze dit jaar terug, beter en groter dan ooit. 
Be there!

Zo. 17 november 2019


ZO! Gospel Choir

ZO! Gospel Choir is samengesteld uit het beste zangtalent dat Nederland te bieden heeft. Dit veelgevraagde multi-etnische koor staat onder de bezielende muzikale leiding van Shirma Rouse en de "Dutch Queen of Soul, R&B en Gospel" Berget Lewis. Het repertoire van ZO! Gospel Choir varieert van krachtige opzwepende Black Gospel tot ingetogen soulvolle nummers en uitstapjes naar andere populaire genres als Jazz, Klassiek, R&B en zelfs Pop.

Vr. 22 november 2019


Open Podium

Op vrijdag 22 november organiseren we alweer het vierde Open Podium in Zinder. Na drie succesvolle edities kan een vierde avond niet uitblijven. We geven talent in de dop graag de kans zich te presenteren voor een groter publiek. Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en kun je goed zingen, dansen of acteren? Of heb je een ander talent? Meld je dan vóór 25 oktober aan en wie weet treed jij binnenkort op in Zinder! Aanmelden voor het Open Podium is gratis.

Za. 21 december 2019


Qmusic The Party - 4 uur FOUT!

Na het succes van 2018, terug in Zinder: Qmusic The Party – 4 uur FOUT!

Dit feest heeft eigenlijk geen introductie nodig. Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. 100% Fout! 100% Feest!

Volg Zinder Podium op:

Wil je het gratis InZinder magazine in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan!