6 & 7 juli Zinder in de stad

Op zaterdag 6 en zondag 7 juli zijn we te zien in de stad! Zinder opent met dans- en musicaloptredens het festival Kleipop in de Kleibergsestraat Tiel (6 juli om 15.00 uur). De optredens zijn gratis toegankelijk en er spelen verschillende bandjes.


Op zondag 7 juli is er weer van alles te doen tijdens Tiel Toont. Ook wij zijn van 13.00 - 15.00 uur van de partij! Je kunt potten draaien bij docent Joan Tesser en op de Markt (bij het Flipje standbeeld) kunnen alle kinderen komen meehelpen aan een groot stoepkrijtkunstwerk met docent Miranda Straten.

Informatie Punt


HIP

De collectie in het Historisch Informatie Punt heeft tot eind juli het thema Werk & Vrije tijd. Met voorwerpen en foto’s uit de collecties van Regionaal Archief Rivierenland en het Flipje museum.

TIP

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!

Zaterdag 6 & Zondag 7 juli

Open Kersendagen

Zondag 7 juli

Tiel Toont & Zinder geopend

Zaterdag 13 & zondag 14 juli

Rock & Blues & Parels Tussen de Dijken

Zondag 14 juli

Struintocht Wetland Passewaaij

Zaterdag 27 juli

Flipjes Toertocht