We blikken terug op...

Ik zie jou | Open Podium
Assepoes | Muziek in de Klas

Ik zie jou

Wat een geslaagde eerste voorstelling van Stichting ZO Dagbesteding in Zinder! In samenwerking met alle deelnemers van de dagbesteding maakte Stichting ZO de voorstelling ‘Ik zie jou’. En dat leverde twee hele mooie, unieke shows op!

Open Podium III

Wat zijn we trots op deze stoere talenten die hebben deelgenomen aan het derde Open Podium van Zinder. Op vrijdag 22 november gaan we het gewoon weer doen. Dus zet deze datum alvast in je agenda als jij ook je talent wilt laten zien!

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

Assepoes

Ook de Theater Sneltreinproductie heeft de afgelopen weken hard gewerkt en dat was te zien in de voorstelling Assepoes! Wil jij de volgende keer ook meedoen?

Schrijf je dan in voor de cursus Sneltreinproductie (10-12 jr) >

Muziek in de klas

Op donderdag 20 juni was de eindpresentatie van Muziek in de Klas (groep 6) en het WijkOrkest. Maar liefst negen schoolklassen en het WijkOrkest gaven drie concerten. Bij elk concert zaten er bijna 80 kinderen op het podium van de Grote Zaal van de Agnietenhof. Een mooie manier om kennis te maken met het theater!