We zetten een aantal cursussen voor je op een rij

Cursusaanbod vanaf september 2019

Inschrijving gestart

Contemporary

15-18 JR

Dansen in de stijl van nu. Contemporary typeert zich doordat het lyrical, speels, soms in volle vaart gaat en dan weer verstilt.

Open Atelier

> 18 JR

Ga lekker zelf aan de slag in ons atelier vol mogelijkheden! Er is iemand van Zinder aanwezig voor vragen.

Rappen

12-16 JR

Maak je eigen rap en verbeter je skills onder vakkundige leiding.

Auditie Dansgroepen

Op zaterdag 7 september van 14.00 tot 15.00 uur vinden de audities plaats van de dansgroepen ZinderKinderDans, ZinderDans II, ZinderDans III en Urban Dance Crew. Stuur een e-mail naar dans@cultuurbedrijftiel.nl voor meer informatie en aanmelden.

Introcursus

Wil je een instrument leren bespelen, maar weet je nog niet zeker of het instrument van jouw keus iets voor je is? Dan kun je een introcursus volgen van 10 lessen (kinderen) of 5 lessen (volwassenen) om kennis te maken met het instrument én de docent. In de meeste gevallen krijg je er een leeninstrument bij. Kijk bij het instrument van jouw keus en kies de optie introcursus.

Stop Motion Animatie

> 9 JR

Met verschillende materialen maak je een eigen filmpje. Je

maakt foto’s met de iPad en creëert uiteindelijk een korte

animatievideo.

Klassiek ballet

6-8 JR

Droom jij ervan een prima ballerina te worden? Kom sierlijk dansen, draaien en oefen je plié. Op klassieke muziek zweef jij heerlijk door de ruimte en je wordt er ook nog eens krachtig en soepel van.

WijkOrkest

10-12 JR

Dé manier om met plezier aan de slag te gaan met een instrument. In een paar lessen leer je de basisbeginselen en vervolgens ga je samenspelen met andere kinderen op een locatie bij jou in de buurt.

Rockin'Old School

> 50 JR

50+ en zin om (weer) te spelen in een band? Kom eens een kijkje nemen bij Rockin'Old School!

Peuteratelier

3-4 JR

Oude kleren aan en lekker aan de gang met papier, lijm, verf en andere materialen. Een moment voor ouder of grootouders om met hun kind of kleinkind lekker creatief bezig te zijn.

Conditielessen

15-18 JR

Extra conditie opbouwen? Doe mee met Afro Conditie, Dansconditie en/of Danstraining! Volg je twee lessen? Dan krijg je de tweede voor de helft van de prijs.

DJ & Muziekproductie

Voor alle leeftijden

Lekker draaien op een feestje of je eigen muziek produceren. Dat kun je leren bij Zinder!