22 januari
Open Huis Lingecollege

De overstap van de basisschool naar het voortgezet onderwijs is best groot en spannend. Om de juiste keuze te maken organiseren scholen vaak een open dag. Zo ook het Lingecollege. Op dinsdag 22 januari van 17.30 tot 21.00 uur kun je sfeer proeven bij het Lingecollege.

Informatie Punt


HIP

Het thema van het Historisch Informatie Punt is dit keer Feest. Met voorwerpen en foto’s uit de collecties van Regionaal Archief Rivierenland en het Flipje museum.

TIP

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!