Win een high tea! Scroll verder voor meer informatie.

GENIET
LUNCH
HIGH TEA
BORREL
WERK
KOFFIE

Win een High Tea

Ga naar onze Facebookpagina en laat ons onder het High Tea bericht weten met wie jij graag wilt genieten van hartige hapjes en zoete versnaperingen op zaterdag 2 februari! De winnaar wordt op 23 januari bekendgemaakt via social media.

Menukaart


Met dit frisse weer kun je genieten van onder meer erwtensoep met spek, boerenbrood met brie, stoofpeertjes, honing en walnoot of ga voor een lekker stuk apfelstrudel bij de koffie.

Donderdagmiddagborrel met livemuziek

Vier het (bijna)weekend samen met je collega’s op donderdag 31 januari tijdens de DoMiBo in Zinder Café. Sincere Strings en duo Dyan & David zorgen voor de livemuziek en wij voor de hapjes!

High Tea

Op zaterdag 2 februari organiseren we een high tea met allerlei hapjes, verschillende soorten thee en heerlijke zoete en hartige versnaperingen voor maar €15,00 per persoon. Vergeet niet te reserveren via 0344 673 573.

Broodje van de Week

Elke woensdag staat er een nieuw Broodje van de Week op het menu. Voor € 7,50 krijg je een heerlijk broodje mét een kop koffie of thee. Het broodje wordt elke week bekendgemaakt op Facebook, Instagram en Twitter. Of vraag onze medewerkers naar het broodje.

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 22.00 uur

Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 22.00 uur

Zaterdag: 11.00 - 17.00 uur

Koopzondag 3 februari: 12.00 - 17.00 uur

Wil je het gratis InZinder magazine blijven ontvangen? Meld je dan aan!