Zondag 10 februari | 12.00 - 17.00 uur

Gluren bij de Buren

Het is weer bijna tijd voor Gluren bij de Buren! Tijdens dit huiskamerfestival is het vloerkleed het podium en de bank de tribune. Per huiskamer treedt één act op die 3x een half uur speelt. Door de speciale looproutes kun je als bezoeker maximaal 7 optredens bijwonen. Ook onze dansdocente Vera doet mee en is te zien in een van de huiskamers!

Informatie Punt


HIP

Vanaf nu is in het Historisch Informatie Punt (HIP) van alles te zien over de winter, zoals een benen glis (een soort schaats) en een weerkaart uit 1431. Dat is inmiddels meer dan 580 jaar geleden! De kast van het HIP staat in de Centrale Hal, dus loop gerust eens binnen. De bijbehorende vitrinekast is gevuld met materiaal uit het Flipje en Streekmuseum en het Regionaal Archief Rivierenland (RAR).

TIP

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!

Koopzondag

Zondag 3 februari

Op zondag 3 februari is het weer koopzondag. De winkels zijn geopend van 12.00 - 17.00 uur. Ook Zinder is geopend, dus kom gerust langs voor een overheerlijke lunch of een kijkje in Zinder Expo.