We blikken terug op...

het MidWinterFestival

Maar liefst twee weken lang traden tientallen cursisten van Zinder Educatie op tijdens het MidWinterFestival, het Zinder Café serveerde lekker warme wintergerechten en het John van Burenplein was omgetoverd tot de Kerstmarkt. Er waren verschillende openingen van de Zinder Expo en het hele cultuurgebouw ademde de kerstsfeer. Dat hebben we natuurlijk vastgelegd met mooie foto's en videobeelden! De foto's zijn gemaakt door Jan Bert Vonk.

Theater Sneltreinproductie

Vanaf woensdag 30 januari starten we met een nieuw traject van de Sneltreinproductie (10-13 jr). Er komt een nieuw script, er worden rollen verdeeld en dan kan het repeteren beginnen! Voor deze cursus is enige ervaring met toneelspelen gewenst.

Kerstconcert

Tijdens het Kerstconcert in de Sint Maartenskerk speelden cursisten op diverse instrumenten. Wil je de volgende keer ook meedoen tijdens een concert? Schrijf je dan in voor een van onze cursussen Muziek!

Kerst Dans, Musical & ZO

Op zondag 16 december traden de dans-, musical- én Stichting ZO leerlingen op tijdens de kerstvoorstelling.

Theater Talentklas

De Theater Talentklas speelde maar liefst twee keer de voorstelling IK BEN HIER. Vanaf dinsdag 29 januari start weer een nieuwe cursus voor jongeren van 12 tot 20 jaar.