Bijgeboekt!

Zo. 2 juni 2019


KRS-One

De Amerikaanse rapper KRS-One, één van de grondleggers van de hiphop, komt naar Zinder Podium. Met zijn album Return of the Boom Bap drukte hij een stempel op hiphop, vooral dankzij de single ‘Sound of da Police’.

Za. 16 maart 2019


Rob Orlemans & Half Past Midnight

De Nederlandse formatie Rob Orlemans & Half Past Midnight behoort tot de top van het blues en rock genre. Het powertrio is met grote regelmaat te vinden op diverse nationale en internationale podia, waaronder in de USA. De band krijgt niet alleen keer op keer lovende kritieken van zowel de Nederlandse als buitenlandse media, maar laat ook het publiek laaiend enthousiast achter!

Vr. 24 mei 2019


Zinder Open Podium

Op vrijdag 24 mei organiseren we alweer het derde Open Podium in Zinder. Na twee succesvolle edities kan een derde avond niet uitblijven. We geven talent in de dop graag de kans zich te presenteren voor een groter publiek. Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en kun je goed zingen, dansen of acteren? Of heb je een ander talent? Meld je dan vóór 1 mei aan en wie weet treed jij binnenkort op in Zinder! Aanmelden voor het Open Podium is gratis.

Za. 15 juni 2019


80's Verantwoord

Bij 80’s Verantwoord herontdek je dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer van Zinder! DJ’s van de avond zijn de ‘7 Inch Twins’, zij zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en soms een corny hitje. Alle dansmoves van de jaren ’80 mogen uit de kast! Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80 terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor & DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorbij laten komen.

Za. 21 december 2019


Qmusic The Party - 4 uur FOUT!

Na het succes van 2018, terug in Zinder: Qmusic The Party – 4 uur FOUT!

Dit feest heeft eigenlijk geen introductie nodig. Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. 100% Fout! 100% Feest!

Agenda

Za. 26 januari 2019


Zinder Undercover: The Fortunate Sons

'Proud Mary', 'Who’ll Stop The Rain', 'Bad Moon Rising', 'I Put A Spell On You'; het is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op zijn naam heeft staan. De muziek staat bij velen van ons als de soundtrack van de jaren ’60 en ‘70 in het geheugen gegrift.

Za. 9 februari 2019


90's NOW

Are you ready to party like it’s 1999? 90s NOW, al meer dan 10 jaar de ultieme dubbeldikke hitshow over de jaren 90. Dance, rock, pop, hiphop, R&B, happy hardcore, alles komt voorbij! Haal die kleurrijke haarspeldjes maar tevoorschijn en dans als Ginger Spice of MC Hammer de nacht weg met oude vrienden en nieuwe bekenden. Hey ho, Let’s Go!

The Fortunate Sons - Bad Moon Rising

Za. 30 maart 2019


A Celebration of Prince

Nadat de achtkoppige band Beautiful Strangers speelde tijdens de herdenking van legende Prince, besloot zij de artiest te eren met een concerttour. Op zaterdag 30 maart speelt de band ‘The Celebration of Prince’ in Zinder, waarin alle hits voorbij komen: van ‘Kiss’ tot ‘Controversy’ en van ‘1999’ tot ‘Cream’.

Za. 13 april 2019


Finale Parel van de Betuwe

De finale van bandwedstrijd de Parel van de Betuwe vindt dit jaar weer plaats in Zinder. Na twee drukbezochte voorrondes presenteren vier bands zich aan de jury. Ook het publiek krijgt een rol. Iedereen krijgt een stembiljet, waarmee je kunt stemmen op je favoriete band.

Za. 11 mei 2019


Zinder Undercover: Musest

Goede Muse-tribute bands zijn een zeldzaamheid, maar Musest weet de muzikale energie en synergie van het wereldberoemde rocktrio te evenaren. Ze spelen elk nummer met passie en technische perfectie. In combinatie met een overweldigende live performance is dit een concert dat je niet wilt missen!

Volg Zinder Podium op:

Wil je het gratis InZinder magazine blijven ontvangen? Meld je dan aan!