ZINDER EDUCATIE

7x CURSUSTIPS!

1. Circus

Dinsdag 16.00 - 18.00 uur

Vanaf dinsdag 17 maart kunnen 8-plussers meedoen met een cursus Circus! Circusartiest Jan Koekepan rolt de piste uit en leert je kegels balanceren, jongleren met sjaaltjes, lopen op een koord en nog veel meer.

2. Peutermuziek

Vrijdag 9.45 - 10.30 & 10.30 - 11.15 uur

Ken jij een peuter die het heel leuk vindt om te zingen en muziek te maken? Meld je dan aan voor Peutermuziek! Hier kunnen kinderen van 1 tot 4 jaar samen met een ouder/verzorger muziek maken. Stamp in de maat, klap in je handen, trommel op je tamboerijn of zing een liedje voor je pop!

3. Teken- en schilderatelier

Donderdag 9.30 - 11.30 uur

Heb je thuis geen ruimte om te tekenen en schilderen? Of wil je even in een andere omgeving, samen met andere mensen werken? In het teken- en schilderatelier van Zinder zijn alle faciliteiten aanwezig om zelfstandig aan de slag te gaan!


Docente Ninja Heevel is altijd aanwezig om je te helpen. Heb je graag meer begeleiding? Bestel dan een leskaart bij deze cursus. De cursisten met een leskaart krijgen om de week een les van Ninja in het teken- en schilderatelier.

4. Danstraining

Maandag 18.30 - 19.30 uur

Met dans in vorm komen en blijven! Docente Maxime Kroot mixt allerlei stijlen, zoals jazz, modern en klassiek, met buikspieren en stretches om je lichaam te trainen en soepel te maken. Lekkere muziek, soepel bewegen.

5. Kinderkoor

Donderdag 15.30 - 16.30 uur

Het Zinder Kinderkoor is voor kinderen uit groep 4 t/m 8 die graag hun stem laten horen! Je oefent eens per week samen met andere kinderen leuke liedjes en het koor zal zich regelmatig laten horen bij feestelijke en muzikale activiteiten in Tiel.

6. Atelier 2D

Donderdag 15.30 - 17.00 uur

Een atelier vol met materialen, technieken en ideeën. Bij Atelier 2D leren kinderen van 6 tot 9 jaar de mogelijkheden op het gebied van tekenen en schilderen kennen. Ze werken met verschillende materialen en technieken en blijven zichzelf verbazen.

7. Hiphop voor Kidz

Donderdag 17.00 - 18.00 uur

Op verzoek van veel cursisten is er nu eindelijk HipHop voor KidZ (8-12 jr)! Wil jij ook meedoen en stoere moves leren van docent Elias Manuel? Je mag natuurlijk ook komen proefdraaien om te kijken of deze cursus wat voor je is.

Idem Dito presenteert...

Op woensdag 19 februari presenteert de cast van Idem Dito de nieuwe T-shirts, met daarop het logo van de productie “ID 2 punt 0”, aan de pers.

Sinds september wordt er al druk gerepeteerd voor de nieuwe Idem Dito productie die in de week van 15 juni in première gaat.


ID 2 punt 0 is een vrolijke, verrassende én ontroerende musical over prinsessen die zich graag eens zouden misdragen, over schurken die ook wel eens lief willen zijn, over mysterieuze waterwezens die de weg niet weten en dat allemaal in Tiel!


Op zaterdag 4 april om 13.00 uur zijn alle kinderen van Idem Dito te zien bij het Flipje standbeeld tijdens Tiel Pakt Uit in hun nieuwe T-shirt!