Vr 20 t/m zo 29 december
De Nacht van Flipje

Het 50-jarig jubileum van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof wordt gevierd met familiemusical ‘De Nacht van Flipje’. Samen met een cast van amateurs brengen professionele acteurs Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Theun Plantinga een spannend avontuur voor de hele familie.

Het verhaal

Flip en zijn vader Anton, die bessensap maakt, gaan de strijd aan met de aanstormende politica Rita Grommer die korte metten wil maken met al het groen in de omgeving. Ze krijgen daarbij hulp uit onverwachte hoek…

De Nacht van Flipje is van vrijdag 20 t/m zondag 29 december 2019 exclusief te zien in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.denachtvanflipje.nl of aan de kassa in de Agnietenhof en Zinder Tiel.

Informatie Punt


HIP

Het thema van het Historisch Informatie Punt is dit keer ‘Fruit’. Met voorwerpen en foto’s uit de collecties van Regionaal Archief Rivierenland en het Flipje museum.

TIP

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!

14-22 december

Joris Kerstboom

Zo 15 december

Dickens Festijn

Zo 29 december

Betuwse Oliebollenrun