Zondag 16 december 2018

Dickens Festijn

Op zondag 16 december is Tiel weer helemaal in de ban van het Dickens Festijn. Figuranten kunnen op zaterdag 8 december de workshop Straattheater volgen in Zinder. Ga je de stad in om een kijkje te nemen? Kom dan ook even langs de kerstmarkt op het John van Burenplein!

Informatie Punt


HIP

Vanaf nu is in het Historisch Informatie Punt (HIP) van alles te zien over de winter, zoals een benen glis (een soort schaats) en een weerkaart uit 1431. Dat is inmiddels meer dan 580 jaar geleden! De kast van het HIP staat in de Centrale Hal, dus loop gerust eens binnen. De bijbehorende vitrinekast is gevuld met materiaal uit het Flipje en Streekmuseum en het Regionaal Archief Rivierenland (RAR).

TIP

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!

Koopzondagen

Zondag 16 & 23 december

Op zondag 16 en zondag 23 december kun je de laatste cadeaus voor onder de kerstboom scoren. De winkels zijn geopend van 12.00 - 17.00 uur. Ook Zinder is deze dagen geopend, dus kom gerust langs bij de kerstmarkt (16 dec) of geniet van een heerlijke lunch in Zinder Café.

Betuwse oliebollenrun

Zondag 30 december | 09.30 uur | Wadenoijenlaan 300, Tiel

Eerst rennen, daarna oliebollen eten! En met deze hardloopwedstrijd maak je ook de wereld een stukje beter: dit jaar wordt er gelopen voor de Roparun en de goede doelen die hieraan verbonden zijn. Meer info >