Cultuur@CruyffCourt

Vanaf vrijdag 4 juni kunnen kinderen van 8 t/m 15 jaar meedoen aan allerlei gratis culturele en sportieve workshops op het CruyffCourt in Tiel-West. Zeven weken lang zijn er activiteiten op maandag, vrijdag en zaterdag.

Lees verder voor meer informatie.

Tiel is ingeloot voor het mooie project Cultuur@CruyffCourts en ook Zinder Educatie doet mee. Vanaf vrijdag 4 juni kunnen kinderen van 8 t/m 15 jaar meedoen aan allerlei gratis culturele en sportieve workshops op het CruyffCourt in Tiel-West. Zeven weken lang zijn er activiteiten op maandag, vrijdag en zaterdag.

Programma

Het complete programma is nog niet bekend, maar we kunnen wel alvast wat verklappen. Zo is er een slagwerkworkshop op jerrycans, gaan we hiphop dansen en schilderen. Ook is er een circusworkshop, gaan we graffiti spuiten en is er een workshop MMA (mixed martial arts). Op zaterdag 17 juli sluiten we dit project feestelijk af met een slotevent vol optredens, muziek en een demonstratie van een bekende freestyle voetballer!

Houd www.zinder.nl in de gaten voor de bekendmaking van het programma en de start van de inschrijving!

Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt

Cultuur@CruyffCourts is een samenwerking tussen Jeugdfonds Sport & Cultuur en de Johan Cruyff Foundation. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur is er voor mensen met een uitkering, voor zzp’ers met te weinig opdrachten of als je geldzorgen hebt. Het fonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar het lesgeld en de huur van een instrument. Kinderen die enthousiast zijn over de workshops op het CruyffCourt kunnen via een intermediair een aanvraag doen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur en op deze manier structureel lessen volgen bij onder andere Zinder Educatie. De intermediairs zullen vaak ook aanwezig zijn op het CruyffCourt.