Agenda

Za. 30 maart 2019


A Celebration of Prince

Nadat de achtkoppige band Beautiful Strangers speelde tijdens de herdenking van legende Prince, besloot zij de artiest te eren met een concerttour. Op zaterdag 30 maart speelt de band ‘The Celebration of Prince’ in Zinder, waarin alle hits voorbij komen: van ‘Kiss’ tot ‘Controversy’ en van ‘1999’ tot ‘Cream’.

Za. 13 april 2019


Finale Parel van de Betuwe

De finale van bandwedstrijd de Parel van de Betuwe vindt dit jaar weer plaats in Zinder. Na twee drukbezochte voorrondes presenteren vier bands zich aan de jury. Ook het publiek krijgt een rol. Iedereen krijgt een stembiljet, waarmee je kunt stemmen op je favoriete band.

Za. 11 mei 2019


Zinder Undercover: Musest

Goede Muse-tribute bands zijn een zeldzaamheid, maar Musest weet de muzikale energie en synergie van het wereldberoemde rocktrio te evenaren. Ze spelen elk nummer met passie en technische perfectie. In combinatie met een overweldigende live performance is dit een concert dat je niet wilt missen!

Vr. 24 mei 2019


Zinder Open Podium

Op vrijdag 24 mei organiseren we alweer het derde Open Podium in Zinder. Na twee succesvolle edities kan een derde avond niet uitblijven. We geven talent in de dop graag de kans zich te presenteren voor een groter publiek.


Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en kun je goed zingen, dansen of acteren? Of heb je een ander talent? Meld je dan vóór 1 mei aan en wie weet treed jij binnenkort op in Zinder! Aanmelden voor het Open Podium is gratis.

Za. 25 mei 2019


Zin! Urban Edition

ZIN! is een gloednieuw concept bedacht door studenten van ROC Rivor. De eerste naam van de line-up is DJ Irwan: een Nederlandse dj en één van de oprichters van de populaire groep The Partysquad. Daarna ging hij verder als solo artiest. In 2016 was Irwan de tour DJ van Chris Brown. Houd de website in de gaten voor het volledige programma.

ZIN! Urban Edition is een 16+ feest. Legitimatie is verplicht.

Zo. 2 juni 2019


KRS-One

De Amerikaanse rapper KRS-One, één van de grondleggers van de hiphop, komt naar Zinder Podium. Met zijn album Return of the Boom Bap drukte hij een stempel op hiphop, vooral dankzij de single ‘Sound of da Police’.

Za. 15 juni 2019


80's Verantwoord

Bij 80’s Verantwoord herontdek je dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug op de dansvloer van Zinder! DJ’s van de avond zijn de ‘7 Inch Twins’, zij zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en soms een corny hitje. Alle dansmoves van de jaren ’80 mogen uit de kast! Laat je in één avond volledig onderdompelen in het beste van de jaren ’80 terwijl VJ Clipsync, Switchdoctor & DirtyBrown bijpassende commercials en pop- en pulpclips voorbij laten komen.

Vr. 11 oktober 2019


Spotlight on: The Rolling Stones

Fan van The Rolling Stones? Dan weet je nu waar je vrijdag 11 oktober moet zijn! Tijdens ‘Spotlight On: The Rolling Stones’ vier je samen met mede-fans het leven en de muziek van Mick, Keith, Ron en Charlie. Luister naar unieke verhalen van experts, deel jouw liefde voor de Stones met andere bezoekers en maak kans op mooie prijzen tijdens speciaal ontwikkelde Stones-games.

Vr. 1 november 2019


Leef Je Rave

Vijf jaar geleden begon een groepje Tielse gasten, met grote dromen, in een garage aan de Tielse Papesteeg met een nieuw concept: Leef je Rave. Het doel van Leef je Rave is simpel: Tielse jongeren laten dansen en het Tielse muzieklandschap flink opschudden. Inmiddels zijn de feesten van Leef je Rave een terugkerend fenomeen in Tiel, zo ook in Zinder. Na een succesvolle eerste editie in Zinder kon een vervolg dan ook niet uitblijven. Daarom zijn ze dit jaar terug, beter en groter dan ooit. 
Be there!

Zo. 17 november 2019


ZO! Gospel Choir

ZO! Gospel Choir is samengesteld uit het beste zangtalent dat Nederland te bieden heeft. Dit veelgevraagde multi-etnische koor staat onder de bezielende muzikale leiding van Shirma Rouse en de "Dutch Queen of Soul, R&B en Gospel" Berget Lewis. Het repertoire van ZO! Gospel Choir varieert van krachtige opzwepende Black Gospel tot ingetogen soulvolle nummers en uitstapjes naar andere populaire genres als Jazz, Klassiek, R&B en zelfs Pop.

Za. 21 december 2019


Qmusic The Party - 4 uur FOUT!

Na het succes van 2018, terug in Zinder: Qmusic The Party – 4 uur FOUT!

Dit feest heeft eigenlijk geen introductie nodig. Dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! No no no no no! Una paloma blanca, Sex on the beach, We are the children of the night… Confetti het publiek in, handjes in de lucht en zingen… Al jarenlang is de Foute Party een begrip in Nederland. 100% Fout! 100% Feest!

Volg Zinder Podium op:

Wil je het gratis InZinder magazine blijven ontvangen? Meld je dan aan!