Koningsdag 2019: Kinderspelen, vrijmarkt & optreden Just for Fun

Kom gezellig op Koningsdag (zaterdag 27 april) naar de kindervrijmarkt en kinderspelen in de binnenstad. Het belooft weer een gezellige drukte te gaan worden!

Kaarten voor een plaats op de kindervrijmarkt kosten € 1,50 en worden vanaf woensdag 11 april vanaf 09.00 uur verkocht bij Oostendorp en Intertoys.


Ook Zinder Educatie-koor Just for Fun is te zien op Koningsdag. Samen met zangeres Gracita Redan geeft het koor om 20.00 uur een muzikaal optreden in de St. Maartenskerk in Tiel. De toegang is gratis.

Informatie Punt


HIP

2019 is het Jaar van Rembrandt en daarom staat het Historisch Informatie Punt in het teken van deze schilder met het thema 'De Gouden Eeuw'. Kom gerust een kijkje nemen in de vitrinekast die is ingericht door Regionaal Archief Rivierenland en het Flipjemuseum.

TIP

Bij het Toeristisch Informatie Punt (TIP) kun je informatie verkrijgen over activiteiten en bezienswaardigheden in Tiel. Denk aan fiets- en wandelroutes van de omgeving, overnachtingen, evenementen en Flipje-artikelen. Vraag bij de balie naar meer informatie.

City Tiel App

In de City Tiel app vind je al het laatste nieuws, informatie over evenementen, winkelen en wandel- en fietsroutes van Tiel en omgeving.

Flipje winkel

Op zoek naar vrolijke, mooie en verrassende cadeautjes voor een verjaardag, een geboorte of een andere bijzondere gelegenheid? Van koektrommels tot speldjes en van potjes jam tot stripboeken, de leukste Flipje producten koop je in Zinder!

Tiel Pakt Uit

Zaterdag 6 april & zondag 7 april

Op zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 is Tiel Pakt Uit in de binnenstad van Tiel. Tiel Pakt Uit zorgt voor een gezellige sfeer in de binnenstad met onder andere livemuziek, kraampjes en verschillende activiteiten voor kinderen. Parkeren is tijdens het Tiel Pakt Uit weekend gratis.