We blikken terug op...

Op Treden van Zinder & het Tiels Boekenfeest

Op Treden van Zinder

Elke tweede en vierde donderdag van de maand treedt om 16.00 uur een act op in de Centrale Hal van Zinder. Nieuw talent, oude bekenden en echte rotten uit het vak staan dan op het podium.


Tijdens 'De Oploop' op donderdag 14 maart was het de beurt aan de TienerDans groep en de Theater Productieklas. Bekijk hieronder een glimp van de optredens.

De Oploop

Cultuur Oost organiseerde op donderdag 14 maart 'De Oploop' in de Agnietenhof. Cultuur Oost is het Gelders netwerk- en expertisecentrum voor kunst, cultuur en samenleving. Samen met onder andere Zinder Educatie en andere culturele partners in de culturele sector, het onderwijs, de zorg, het bedrijfsleven en de politiek vergroten zij de kracht van kunst en cultuur.


Tijdens de zinderende rondleiding, compleet met theatermonologen van de Theater Productiegroep en de Tienerdansgroep, konden deelnemers kennismaken met Zinder.

Het Tiels Boekenfeest

Op zaterdag 23 maart werd de start van de Boekenweek 2019 gevierd met de eerste editie van het Tiels Boekenfeest. Bezoekers struinden de boekenmarkt af, schrijvers Adriaan van Dis en Ellen Deckwitz voerden in de Zinder Zaal een mooi gesprek over het Boekenweek thema 'Moeder - de vrouw' en Sincere Strings zorgde in de Centrale Hal voor de muzikale omlijsting.